fb sensurpoliti

Kritikk mot FB kan bety en slettet konto.

Mark Zuckerberg sitt nye kontroll- og sensurorgan, «Oversight Board», har tett kontakt med det radikale islamske Muslimbroderskapet. Spennende blir det iallfall om vi i FMI nå blir sperret fordi vi objektivt opplyser om hva som avspiller seg i monopolbedriften.

Bukken skal selv passe på havresekken
I en offentlig uttalelse fra Facebook (FB) har kontrollorganet totalt 20 medlemmer med et budsjett på over 130 millioner dollar og de skal være «fullstendig uavhengig fra FB» og deres beslutninger kan ikke overklages, såfremt de «ikke bryter med gjeldende retningslinjer», hvilket betyr FB egne retningslinjer.

Ytringsfrihetsforkjempere frykter nå, ikke ubegrunnet, en fortsatt islamofil sensurpolitikk fra FB hvor helt legitime og velbegrunnede poster blir slettet og kontoer sperret. Hat og voldsforherligelse fra radikale muslimer blir godtatt og «strider ikke mot FB sine egne retningslinjer».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Tydeligvis har ikke FB et problem med et medlem som sympatiserer med en organisasjon som blir offisielt definert som en terrororganisasjon av Russland, Wahabistene i Saudi-Arabia og islamske Bahrain.

Kritikk av de utvalgte medlemmene av sensur-organet «Oversight Boards» og spesielt muslimen Tawakkol Karmans blir besvart med 60 dagers sperring eller en komplett utestengelse fra FB. Konkret passerte dette med menneskerettsaktivisten og migrasjonskritikeren Rebecca Sommer. Man sitter igjen med det inntrykket at sharia snart overtar Zuckerbergs Social-Media sine egne retningslinjer, som om de i seg selv ikke er skremmende nok.

Solidaritet med ekstremistiske muslimer
I følge Middle East Media Research Institute (MEMRI) har muslimen Karman offentlig gitt sin støtte det Muslimske broderskapet. Dette islamske brorskapet er preget av en fundamental islamistisk trosretning, har nære forbindelser til sunnimuslimske organisasjoner som også pleier kontakt med terrornettverk.

Karman som ble fredsprisvinner i 2011 ble offisielt gratulert av det Muslimske broderskapet og er medlem av en underorganisasjon til organisasjonen.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Etter den «Arabiske våren» hvor militæret tok makten i Egypt, som inntil da var styrt av disse fundamental-muslimene erklærte Karman offentlig: «Det Muslimske brødreskapet og deres tilhengere fører en legendarisk kamp mot militærregjeringen. Med en legendarisk kamp fylt av blod og med den overbevisning at en revolusjon er den riktige veien». Med «revolusjon» mener hun en radikal islamisering av Egypt og dannelsen av et islamsk samfunn bygget på sharia.

Spennende blir det iallfall om vi i FMI nå blir sperret fordi vi objektivt opplyser om hva som avspiller seg i monopolbedriften.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring