solberg afrika statsministerens kontor red

Erna Solberg påstår at nordmenn ikke har rett på Norge. Bilde: Statsministerens kontor.

At norske politikere ikke arbeider for Norge og nordmenn er ingen overraskelse. Olav Sæther setter på plass noen av disse.

Famøse uttalelser:
«Om hundre år er vi alle brunere i huden» – Kristin Clemet.
«Flerkultur skal dere få, enten dere vil eller ikke» – Anniken Huitfeldt.
«Vi kan miste kontrollen med hva folk blir fortalt» – Gro Harlem.
«Nordmenn har ikke mer rett til Norge enn andre» – Erna Solberg.

Når disse kjerringene åpner kjeften er det ikke mye fornuft å høre.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

De fleste har vel hørt om Kalergi-planen som går ut på at europeere skal bli en brun blandingsrase, men nå er dette tatt et stykke lenger, vi skal bli helsvarte. Dette er også koordinert med det Kaufmann skrev i boka «Germany must perish». Det er ikke tilfeldig at mange negre kommer hit, det er planlagt timet og tilrettelagt. Negrene er forespeilet et slaraffenliv med tilgang til kvinner, som de også forventer. Når asylsøknaden er innvilget får de alt de trenger, i tillegg får de påfyll på sitt medbrakte kredittkort hver måned fra Soros og hans artsfrender for at de skal bli mer attraktive for kvinner. Dette må da være toppers, eller hva Kristin Clemet? (Damn your eyes.)

Hvordan det går med flerkulturen til Anniken Huitfeldt vet jeg ikke, det ser ut til å bli monokultur.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Massemedia (systemmedia, red.anmrk.) har ganske bra kontroll på hva folk blir fortalt, Gro Harlem Brundtland. F.eks.: Noen husker kanskje Litvinenko som stjal penger og rømte til London, han ble forgiftet og Putin fikk skylden, det fikk vi høre hver dag i årevis. Det som få har fått vite er at Litvinenko omsider forsto at det var andre han hadde blitt forgiftet av, men da ble han utestengt fra å uttale seg til media og døde kort tid etter. (See you in hell, Gro.)

Erna ser ut til å være kjempefornøyd med tingenes tilstand, for som hun sier har vi ikke rett til vårt hjemland, og Norge skal selges til multinasjonale korporasjoner som vil ta ut feite utbytter.

Og hva sier dere til dette, Ola og Kari?

Olav Sæther
Kristiansund, 17.7.2020