fox news logo

En liten prosentsats av befolkningen har samlet en formue.

«Hva vi her ser er en klassekamp kamuflert som en rasekamp.» Journalisten Tucker Carlson uttalelse til «Fox News» 3. juni om årsaken til uroen i USA:

«Et tegn for Amerika de siste 50 årene er at middelklassen forsvinner. Vi var en gang et land med en middelklasse, det har vi ikke lenger. Majoriteten av samfunnet blir fattigere, samtidig som en liten prosentsats av befolkningen har samlet en formue....Disse priviligerte er de som vil lære oss om ‘hvite privilegier’ og ‘systemintern rasisme’. Det er ingen tilfeldighet. City Bank publiserer gjerne bilder av ‘Black Lives Matter’ på sine hjemmesider, dermed spør ingen hvilken rentesats de utnytter afro-amerikanere med...»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

«Hva vi her ser er en klassekamp kamuflert som en rasekamp..Man må splitte medlemmene av vårt samfunn, sette de opp mot hverandre, så hat og mistro – da vil de ikke merke hva som blir stjålet fra de.»

#Bekjemp NWO!
#WhiteLivesMatter!

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring