header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

orban

Norge er i en særstilling som fortsatt styres med en unntakslov.

Erna Solberg sa Orban fikk «diktatoriske fullmakter». Er Norge «diktatorisk», i Norge er ikke fullmaktsloven opphevet som i Ungarn, fra 31. mai? Ungarn har et velfungerende demokrati, dette i motsetning til flere regimer i Europa, Norge inkludert!

Når det ungarske parlamentet i slutten av mars ga regjeringen spesial-fullmakter for å møte «Corona-krisen» var kritikken fra flere land i Europa og systemmedia massiv. Erna Solberg sa hun ville utøve press på EU for å stoppe «de diktatoriske» fullmaktene som president Orban fikk. Dobbeltmoralen og paradokset er at de fleste land i Europa gjennomførte lignende lover og Norge var intet unntak, men her gjelder de fortsatt. Er Norge «diktatorisk» da Ungarn opphevet disse allerede 31. mai?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Parlamentet i Budapest ga da presidenten utvidede fullmakter uten å sette en tidsfrist. Hele den politiske venstresiden, løgnmedia, Brussel og protagonistene i regjeringen og stortinget gikk helt av hengslene og sammenlignet Orban med Trump og Bolsonaro og kalte fullmakten et «Statskupp». Og nå? Parlamentet har opphevet dekret etter forslaget fra nettopp president Orban!

Norge er i en særstilling og styres fortsatt med en unntakslov. Den er totalt overflødig og står ikke i relasjon til effekten av Covid19-hysteriet. Her er nordmenns dagligliv strengt regulert, et næringsliv som sliter og mange personlige tragedier. Få stiller spørsmål ved om dette er autoritært og minner svært lite om demokrati. Dette i grell motsetning til rettsstaten i Ungarn under ledelse av Orbans Fidesz-regjering. Uttrykket «løgnmedia» er i realiteten et mer enn treffende uttrykk.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Systemmedias agenda er subjektiv, manipulerende og bedriver bevisst en selektiv nyhetsformidling:

  1. Viktor Orban ba selv om å oppheve spesialfullmaktene når tiltakene mot Corona ga resultater. Parlamentet kunne ikke uten hans initiativ opphevet fullmaktene!
  2. Det var og er en blank løgn å påstå at Orban «skaffer seg nå mer makt for å oppheve demokratiet i Ungarn». Det er ikke passert!
  3. Flere års målrettet negativ kritikk mot ministerpresident Orban at han er en diktator, motbevises kraftig. Ungarn har et velfungerende demokrati, dette i motsetning til flere regimer i Europa, Norge inkludert!

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 510 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015