header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kamproboter

Kina utvikler kamproboter med DINE skattekroner, gitt av regjering og storting! Skjermdump: CCTV

Heia naive Norge, med 17. mai, olje og u-hjelp til Kina: Kommunistene i Kina har utviklet en kamprobot med maskingevær, raketter og nattsikte. Hvorfor mottar Kina i det hele tatt u-hjelp fra Norge?

X-Man blir virkelighet: Den kommunistiske Folkebefrielsesarmeen (PLA) har offisielt vist frem sin nye kamprobot. Den er utrustet med maskingevær, nattsikte, rakett-utskytningsenheter og forskjellige sensorer og skal erstatte menneskelige soldater for «unødvendige farer».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Med den ca. én meter høye kamproboten blir Hollywoods SciFi-filmer realitet. Kamproboten kan kjempe seg gjennom vanskelig og ulendt terreng, overvåke kampsoner og med maskingeværet og raketter kan de delta i kamphandlinger. Tester viser at roboten har en akseptabel treffsikkerhet, men menneskelig kontroll er fortsatt nødvendig, dette i følge det kinesiske statsfjernsynet, CCTV. Med sin størrelse er det mulig å benytte dette våpenet i bakke-til-bakke-kamper. «De nye robotkrigerne erobrer mer og mer det kinesiske militæret og er imidlertid blitt til en norm», CCTV.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

I det kinesiske våpenarsenalet tilhører også en stor kranlignende robot som kan skyte ut kraftige raketter i rask rekkefølge. En vanlig rakettrampe er mindre stabil og er avhengig av mennesker for å betjene de, men denne fullautomatiserte kamproboten løser dette problemet. Utviklingen viser nå hvor raskt fullautomatiserte våpenløsninger erstatter tungt kroppslig arbeid til soldatene, og de kan nå fullt konsentrere seg på kampstrategier og tekniske løsninger, dette i følge en kommunistisk militærekspert.

Pentagon har også kamproboter
Ikke bare Kina, men også USA prioriterer kamproboter på den moderne slagmarken. Robotene som blir utviklet av våpenfirmaet Textron på Rhode Island og Pentagon er «panisk begeistret». USAs armè har med sitt CCDC Ground Vehicle Systems Center og Cross-Functional Team for kampkjøretøy gitt oppdragene til firmaene QinetiQ North America og Textron for å utvikle den neste generasjonen robot-panservogner. Konkret skal det bygges fire lette, (RCV Light) og fire mellomstore, (RCV Medium) robot-panservogner. Kilden vi benytter «Zero Hedge».

Helt avslutningsvis et relevant spørsmål til regjeringen: Hvorfor mottar Kina i det hele tatt u-hjelp fra Norge? Det spørsmålet skulle vi mer enn gjerne fått et fornuftig svar på.

Nettredaksjonen, FMI, folkebevegelsen Mot Innvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 597 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015