kamproboter

Kina utvikler kamproboter med DINE skattekroner, gitt av regjering og storting! Skjermdump: CCTV

Heia naive Norge, med 17. mai, olje og u-hjelp til Kina: Kommunistene i Kina har utviklet en kamprobot med maskingevær, raketter og nattsikte. Hvorfor mottar Kina i det hele tatt u-hjelp fra Norge?

X-Man blir virkelighet: Den kommunistiske Folkebefrielsesarmeen (PLA) har offisielt vist frem sin nye kamprobot. Den er utrustet med maskingevær, nattsikte, rakett-utskytningsenheter og forskjellige sensorer og skal erstatte menneskelige soldater for «unødvendige farer».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Med den ca. én meter høye kamproboten blir Hollywoods SciFi-filmer realitet. Kamproboten kan kjempe seg gjennom vanskelig og ulendt terreng, overvåke kampsoner og med maskingeværet og raketter kan de delta i kamphandlinger. Tester viser at roboten har en akseptabel treffsikkerhet, men menneskelig kontroll er fortsatt nødvendig, dette i følge det kinesiske statsfjernsynet, CCTV. Med sin størrelse er det mulig å benytte dette våpenet i bakke-til-bakke-kamper. «De nye robotkrigerne erobrer mer og mer det kinesiske militæret og er imidlertid blitt til en norm», CCTV.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

I det kinesiske våpenarsenalet tilhører også en stor kranlignende robot som kan skyte ut kraftige raketter i rask rekkefølge. En vanlig rakettrampe er mindre stabil og er avhengig av mennesker for å betjene de, men denne fullautomatiserte kamproboten løser dette problemet. Utviklingen viser nå hvor raskt fullautomatiserte våpenløsninger erstatter tungt kroppslig arbeid til soldatene, og de kan nå fullt konsentrere seg på kampstrategier og tekniske løsninger, dette i følge en kommunistisk militærekspert.

Pentagon har også kamproboter
Ikke bare Kina, men også USA prioriterer kamproboter på den moderne slagmarken. Robotene som blir utviklet av våpenfirmaet Textron på Rhode Island og Pentagon er «panisk begeistret». USAs armè har med sitt CCDC Ground Vehicle Systems Center og Cross-Functional Team for kampkjøretøy gitt oppdragene til firmaene QinetiQ North America og Textron for å utvikle den neste generasjonen robot-panservogner. Konkret skal det bygges fire lette, (RCV Light) og fire mellomstore, (RCV Medium) robot-panservogner. Kilden vi benytter «Zero Hedge».

Helt avslutningsvis et relevant spørsmål til regjeringen: Hvorfor mottar Kina i det hele tatt u-hjelp fra Norge? Det spørsmålet skulle vi mer enn gjerne fått et fornuftig svar på.

Nettredaksjonen, FMI, folkebevegelsen Mot Innvandring