header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Donald TrumpÅpent brev til NRK og øvrige adressater.

Heksejakten mot Trump
På Dagsrevyen den 20.7.2020 var ett av hovedoppslagene saken om Trump som nektet å svare på spørsmål om han ville godta et valgnederlag ved kommende presidentvalg i USA.

Dette spørsmålet er så hinsides vett og forstand at presidenten gjør bare klokt i å avvise et slikt tåpelig spørsmål. At dette blir en hovedsak i norske og vestlige venstremedia skal vi ikke forundre oss over, de har gjennom fire år drevet en daglig skittkasting og heksejakt mot Trump.

President Trump er ingen diktator slik vi kjenner dem fra sosialistiske og kommunistiske regimer!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. 

De venstreekstreme vestlige media – herunder NRK – har vel neppe, gjennom disse fire siste årene med Trump, latt en eneste dag gå forbi uten negative oppslag om Trump. De har aldri kunnet svelge at han slo ut Hillary Clinton ved valget for fire år siden. Dette må være god underholdning for de enfoldige som lar seg påvirke av daglig venstremedia sin propaganda. For de stadig flere som finner daglige nyhetsoppslag så lite informative og opplysende at vi søker sannhet og saklighet der den for tiden finnes, nemlig på uavhengige og frie nettsteder, blir motviljen mot å bli offer for systemmedia sin hjernevask avgjørende for hvorfra vi søker informasjon. Derfor er steder som blir skygget unna NRK, TV2 og lignende.

Forvrengning av fakta og hemmelighold av viktig informasjon for publikum er bare to av de ting som irriterer vanlige seere, lyttere og lesere.

Så skal det visstnok også gå dårlig for Trump på grunn av at han har håndtert coronaepedemien dårlig? Da er han nok i klasse med mange andre, men som det visstnok går bra for, men der smittetallene har vært skyhøye, som f.eks. i Sverige. Der sitter jo sosialisten Løfven og i Spania sitter også en sosialistregjering. Hvordan har disse håndtert epedemien?

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Kanskje har smittetallene vært høye i USA på grunn av massedemonstrasjonene som har pågått med vold og ødeleggelser? Men disse demontrasjonene har nok mest trolig hatt sin bakgrunn i ønsket om å svekke Trump ved presidentvalget og har derfor ikke blitt noen sak for venstremedia i Vesten, herunder i Norge.

Jeg kan tilslutt minne om hva Kringkastingsrådets leder, Per Kokkvold, uttalte under et møte i Rådet, der han sa klart fra at det ville være unaturlig for NRK å være nøytral i forhold til Trump, som han også fortalte hadde mange velgere som var mindre bra mennesker. Og når det blir uttalt at NRK ikke skal forholde seg nøytralt til USAs president, så sies det selvfølgelig at der i huset skal ikke nødvendigvis sannheten fortelles. En linje jeg synes NRK har fulgt til punkt og prikke!

Norvald Aasen
Askvll, 11.8.2020

Dette er skrevet med bakgrunn i mine rettigheter som er grunnlovsfestet i § 100 i Norges Grunnlov.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 204 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015