header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

220px George Soros World Economic Forum Annual Meeting 2011

Finansierer innvandringslobbyen og kriminelle i BLM.

Avslørende dokumenter om George Soros publisert av DCLeaks viser hvordan han finansierer BLM, klimabevegelsen, Demokratene og innvandringspositive grupper: Les artikkelen og se filmen som beviser dette, samt «BLM-protester» hvor bare volds-afa og hvite deltar.

Vi har gjennom flere veldokumenterte artikler beskrevet George Soros «filantropiske stormanngalskaps-prosjekter», hvis mål er den totale ødeleggelsen av Europa med en folkeutveksling og dannelsen av en global herskerklasse istedenfor et fritt demokrati.

Instrumentene han benytter og som han initierer og finansierer er de globale kampanjene «klimavandel», «legalisering av illegal innvandring», «Occupy Wall Street» eller «Black Lives Matter/BLM». Under forkledningen av «direkte demokrati» blir vestlige demokratier styrt og ødelagt. Nasjoner og identiteten til forskjellige folkegrupper i Europa skal utslettes, sosiale normer blir gjort ikke-gjeldende og den personlige friheten blir innskrenket. Alt dette passerer akkurat nå!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Et eksempel er BLM-bevegelsen som Soros har finansiert med flere hundre millioner dollar: Gjennom BLM har han lykkes med å diskreditere den tidligere respekterte politistyrken og benytter de som «et verktøy for hvit undertrykkelse av svarte». Straffeforfølgingen i hovedsaklig afroamerikanske bydeler blir klassifisert som rasistisk. Politiet blir demoralisert og kriminalisert, bare fordi de vil beskytte innbyggere og byer mot kriminelle. Allerede nå benytter ordensmakten mindre makt en hva som er nødvendig og de griper ikke inn når det er nødvendig. Følgene er som vi daglig ser mer kriminalitet og voldsforbrytelser.

Utpressingskampanjen
Flere dokumenter som er lekket i DCLeaks beviser hvordan Soros med-finansierer BLM og venstresiden for å ødelegge grunnlaget for et liberalt demokrati. En analyse av dokumentene viser samspillet mellom formodentlige uavhengige globale bevegelser som drømmerne om klima-vandel, illegale afrikansk og muslimsk innvandring eller mot Hellas sin konsekvente og strenge innvandringspolitikk. Målet for alle disse bevegelsene er det samme: Ødeleggelsen av vestlige demokratier og destabilisere regjeringer. Aktivt benyttes moralske begreper som «demokrati», «menneskerettigheter», «næringsliv» «rasistisk» og «seksuell rettferdighet».

Migrasjonsvåpenet
Gjennom legaliseringen av den illegale innvandringen som den forhatte FN-avtalen GCM (Global Compact for Migration) utnytter Soros nå alle muligheter til å utslette nasjonal identitet og demografi. For å oppnå en åpen grensepolitikk viser dokumentene fra DCLeaks at han har bestukket og påvirket valg i Europa. Noen eksempler her er valget av en «grønn» Borgermester i Budapest, Ungarn og den EU-vennlige motkandidaten til Duda i Polen. Journalister som formidler positive reportasjer om immigranter blir finansielt støttet, både i Europa og USA med det formålet å diskreditere alle som kjemper mot et grense- og normoppløst samfunn.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Trump mot Soros
DCLeaks dokumenter beviser at Soros var den største finansielle støttespilleren til «Killary» Clinton ved siste presidentvalgkamp med over 30 millioner dollar. Man kan med rette forestille seg at Demokratene også i denne valgkampen blir finansiert av Soros for å gjennomføre sin sosialistiske agenda. Den forrige valgkampen til Trump var et direkte svar, ikke til Clinton, men mot Soros.
Trump er den direkte motsatsen til Soros` agenda: Han ønsker en grensemur mot Latin-Amerika, støttet Brexit forhandlingene, et forbud mot islamsk innvandring og støtter politiet mot BLM. Vi har de siste månedene sett hvordan alle midler nå benyttes for å hindre gjenvalget av Trump i November.

Sosiale Medier/SoMe sensurerer
Vi har forsøkt å legge denne filmen ut på vår Twitter-konto, men den skal i følge Twitter bryte mot deres regler, da: «Du villedes og opplevelsene dine ødelegges og dette kan føre til skader i den virkelige verden.»

Se The Davis Knight Show.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 223 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015