header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hijab stortinget

Printscreen vartoslo.no

Jeg reagerer på at SV-representanten Marian Abdi Hussein står på Stortingets talerstol iført hijab.

Norge er kommet langt på vei til å bli ett land der ekstreme krefter innen islam, radikale muslimer, blir akseptert som en normal tilstand. Det er her to problem som lille naive Norge og dets politikere og deres logrende bikkjer i mediehusene ikke har forstått: 

1. Hijab i seg selv forkynner at kvinnen som ikler seg plagget er en forsvarer av kvinneundertrykking. Fordi radikal islam har tre plagg som fronter at kvinner ikke er like mye verd som en mann i samfunnet, hijab, niqab og burka. Når et sosialistisk parti på venstresiden som SV kan tillate dette betyr det flere ting, men den viktigste er at dette parti og dets sympatisører slutter fra denne dag å fronte 8. mars, som er "kvinnedagen". Partiet har med dette utspillt sin rolle i forsvaret av de undertrykte i verden, herav kvinner! 

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. 

2. Norge som ett av de mest demokratiske land og som hittil har forsvart full ytringsfrihet for alle, er på kollisjonskurs med sine demokratiske prinsipper hvis de ikke forstår at dette er alvor! Vi kan og skal forsvare de som undertrykkes i muslimske land, såvel som i ikke muslimske land, men det denne somaliske kvinnen viser er totalt det motsatte, hun står på talerstolen i nasjonalforsamlingen i ett av verdens beste og tryggeste demokratiske samfunn og forteller oss at hun syns det er helt greit at muslimske kvinner undertrykkes! 

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Og hva skjedde da en tv programleder brukte et smykke som var et kors? Da ble det rabalder fra venstresiden, en fundamental forskjell på et smykke og en programleder i TV, og en politiker i landets nasjonalforsamling, dette bare sier at Norge er på full fart inn i det islamske tyranniet. Og at mange har falt i koma.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 26.8.2020


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 647 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015