header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

morialeiren

Åpen brev til Ordfører Rune Edvardsen, Narvik kommune.

Undertegnede ser at du uttaler deg i Nettavisen til "Fremover" der du forteller at Narvik kommune kan stille opp på kort varsel og ta imot 25 såkalte flyktninger fra Moria-leiren på Lesbos. Ser ikke ut som du Edvardsen enda har fått med deg at en rekke av disse menneskene, og som du mener en fattig kommune som Narvik skal ta ansvaret for, de har sjøl vært med på å brenne ned denne leiren på Lesbos! Og der du mener de nå skal premieres med opphold her i Narvik? Og der de kan leve i sus og dus og drive dank på NAV-støtte?

Jeg synes ikke du burde stille opp i samme hylekoret som disse kvinnelige ordførerne som sto fram på rekke og rad på TV2 her forleden. Og der de mente det var uetisk å ta imot kun 50 av disse. Mens de var svært så misfornøyde vedrørende Norges tårevåte hjelpekampanje for disse afghanske asylsøkerne i Moria-leiren. En leir som de sjøl har satt fyr på!

Nei Edvardsen, vær så snill, ikke la deg påvirke av disse kvinnfolka. Dette er kvinner som lar følelsene styre, kobler ut hjernen, der fornuften er blåst bort. De mener visst at vi får ikke mange nok slike migranter, og som koster oss milliardbeløp. Der de ikke får disse kriminelle brannstifterne fort nok nordover? Og der galskapen og naiviteten ikke ser ut til å ha grenser!

Eller er det store penger dette handler om Edvardsen? Du har jo også en nokså slunken kommunekasse, og det vil jo hjelpe med de 1,25 millioner pr. stykk, dersom du skulle fått ditt ønske oppfylt? For staten er alltid raus når de kan bruke penger på og destabilisere et samfunn. Og du klarer ikke å se lenger enn akkurat enn til det punktet? Ikke la deg friste! For hva skjer den dagen staten ikke lenger betaler? Hva om vi tok en lokal folkeavstemning om dette problemet Edvardsen? Kunne jo også vært morsomt å gå rundt med et påmeldingsskjema til frivillige husverter og sett hvor mange av dem som faktisk skreiv under?

Til slutt vil jeg bare oppfordre deg Edvardsen til at du kan "leve deg inn i mangfoldets virkelighet" - der du tar deg en tur til Rinkeby ved Stockholm eller en tur til Malmø. Få gjerne politiet til å ta deg på en rundtur, og bo noen døgn i et av "de glade mangfolds strøk", der du virkelig kan kjenne den "gode multikulturen" på kroppen. Jeg har vært der, og det var så skremmende at jeg måtte ta til tårene.

Ja Edvardsen, nå står det mektig dårlig til hos våre granner i øst, når endelig t.o.m. statsminister Løfven nå innrømmer, at det er en sammenheng mellom innvandring og tung kriminalitet. Dessverre er svenskene for seint ute, der tusenvis av hans landsmenn har lidt under denne galskapen i flere tiår.

Ikke en dag for tidlig at vi nordmenn begynner å lære av fadesene til svenskene. For det kan bli en dyrekjøpt erfaring, dersom godtroende og tillitsfulle hjertevarme nordmenn lar seg lure trill rundt av islam. Og som kommer nesten umerkelig snikende og krever større og større plass i samfunnet. Et lite skritt her, og et lite skritt der. For husk det Edvardsen, islam har ingen hastverk. Så la deg ikke lure.

Nei, ikke la det skje, for det er ingen vei tilbake!

Amund Garfors
Narvik, 15.9.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 117 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015