header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

tiltaksplan muslimhets printscreen nrk.no

Printscreen nrk.no

Sist onsdag innkalte statsminister Erna Solberg, sammen med muslimen og pakistaneren Abid Raja til pressekonferanse. Denne Abid Raja som Solberg utnevnte til landets kultur- og likestillingsminister, og uten den minste skam, da Frp endelig trakk seg ut av denne lite ærefulle regjerningen. Ja, der sto Solberg med dette frekke gliset sitt, den svakeste lederen Norge har hatt i moderne tid, og der hun er fullstendig frakoblet fra virkeligheten.

I tillegg ser vi denne hoverende og tydelig fornøyde Raja. For endelig skal nordmenn få munnkurv eller bli hardt straffet, og der han har fått det som han vil. Jo, der han jobber for islamsk ondskap, og tydelig ønsker oss nordmenn som advarer mot denne forferdelige og skremmende utviklingen vi har fått i landet, skal anmeldes og etterforskes. Altså, vi skal knebles selv om vi bare følger Grunnlovens paragraf om ytringsfriheten og som er hellig. Der ingen politiker bør prøve seg på tilstander vi hadde i landet under nazistene!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Hva er dette slags sprøyt, denne såkalte handlingsplanen mot diskriminering og hat mot muslimer? En hatkrimparagraf som skal innrettes mot oss nordmenn og er grovt diskriminerende etter hva jeg kan se. For denne loven, den skal altså gjelde bare for såkalte minoriteter som utsettes for hat. Mens en norsk kvinne som blir rammet av gjengvoldtekt eller en nordmann som blir angrepet med kniv og machete, blir ranet og slått ned så blodet spruter, der skal ikke denne paragrafen gjelde? Hva er det slags omvendt apartheid-politikk Solberg og Raja prøver seg på? Eier de ikke anstendighet eller skam, disse to tølperne?

Kan jeg få spørre Erna Solberg om når hun sist viste den minste bekymring for alle nordmenn som blir utsatt for hat og diskriminering fra muslimene? Ser hun absolutt ingenting som fortjener litt oppmerksomhet? Hva med noen handlingsplaner, noen nye lover og bestemmelser som gjelde for at vi nordmenn kan føle oss trygg i vårt eget land? Lurer på om denne dama ikke bare sliter med dysleksi, men at hun også er blind og døv? Ja der hun lever i en verden helt for seg sjøl? Eller later hun bare som at det ikke finnes diskriminering, rasisme, trusler og vold som daglig rettes mot nordmenn i stadig større omfang?

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Jeg kan fortelle Solberg at det finnes etniske kristne nordmenn som nå er blitt til en minoritet på Oslos østkant. Og disse nordmenn, de mobbes til stadighet av muslimer. I tillegg ranes de og får slengt etter seg "jævla hvite fanen – og kom deg vekk fra vårt muslimske område"! Men disse nordmenn, de skal ikke omfattes av den nye hatkrimloven! Derimot, dersom de svarer tilbake med samme mynt, da slår denne loven som Solberg og Raja var så begeistret for, jade slår da inn for fullt. Dette er jo den totale kapitulasjon overfor pøbelen!

Likhet for loven er et prinsipp som går ut på at lover skal gjelde for alle, og at alle har krav på samme behandling av offentlige myndigheter og av domstolene. Men dessverre, dette gjelder ikke lenger i kongeriket Norge. Her er det en lov for oss nordmenn og en helt annen lov dersom du er muslim. La det være klinkende klart!

Men dette kan vi IKKE finne oss i! Vi må spørre høyt og tydelig hva Erna Solberg og Abid Raja personlig mener om muslimenes måte å være takknemlige for at de fikk bosette seg her, og der vi bruker 300 milliarder på dem i året? Ja, det mens voldtekter, raner, knivstikker, setter biler i brann, overfaller, narkotikadistribusjon, mens slag og vold går sin gang. Burde ikke denne planen deres som er satt inn mot nordmenn snus 180 grader? Hvordan ville Norge i dag sett ut dersom vi hadde blitt spart for denne "berikelsen" som vi aldri ble spurt om vi ville ha? Å nei, det er det ingen som vil snakke om.

Sannheten er den at Erna Solberg har med dette siste og skammelige stuntet sitt, erklært krig mot nasjonalstaten Norge, ja krig mot oss nordmenn og alt som er norsk! Absolutt ALT som denne svikefulle regjeringen vil forby, er det heller en god grunn til å støtte og slutte seg til. For Erna Solberg & Co, de har herved erklært at ytringsfriheten skal TILSIDESETTES når det gjelder å kritisere islam.

Selvfølgelig bryter Erna Solberg Grunnloven ettertrykkelig. Og der jeg ser på henne som nok er forræder som har kommet seg til maktens tinder.

For det er strengt forbudt å nekte oss å kunne kritisere, skrive, uttale eller si vår hjertens mening om hva det enn måtte være innenfor rimelighetens grenser! Og der islam IKKE skal ha noen særrettigheter – og uten at vi skal bli kriminalisert av denne feige og motbydelige regjeringen! Ja som oppfører seg som de rene Quislinger!

Amund Garfors
Narvik, 28.9.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 339 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015