FlaggetDet norske flagg vaier flott i fine høstfarger! Bilde: Norvald Aasen.

Norvald Aasen har skrevet noen ord i anledning at det er 33 år siden FMI ble stiftet:

Gratulerer FMI med 33 års dagen den 4.oktober. Flagget her i Åsen blafrer fint i vinden med flotte høstfarger rundt seg. Det er litt av en prestasjon at FMI har overlevd så mange år i sin kamp mot landssvik, løgn og hets av alle slag, og skjellsord av verste slag. Makteliten på alle plan i landet har lite å være stolte av. I festlige lag tar hyklerne frem de store ord om veteraner og seilende sjøfolk fra 2. verdenskrig, men det var nett disse som tok opptakten til FMI og da fikk pipen en annen låt fra de antinasjonale. Da hadde de lite heder til overs for disse hedersmenn og -kvinner som kjempet med livet som innsats for landet vårt.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Noen ble ekskludert fra verv, enten det var i politiske partier eller andre forhold. Biskoper, og andre innen de "rettroende" elitene, la ingen bånd på seg når det svar snakk om sjikane, skjellsord og grov hets mot mennesker som ønsket å bevare Norge norsk, og at Norge skulle bestå som nordmenn og samers fedreland.

Nå er landets egne diskriminert og truet med straffer om de ikke viser underdanighet nok overfor farende fant fra hele kloden. Det er slike landets myndigheter og deres allierte har utsett til de som skal overta når elitenes mål er nådd: Og det er et nytt folk i alle regnbuens farger, De gamle som bygget landet må pent gi det fra seg før de selv blir pålagt å gå i grav som et folkeferd, og vår nasjonalstat skal erstattes med globalismens blodige samfunnsmodell.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Fanden må ta alle som svek sitt land og sitt folk. Og så er det å håpe at sannheten om at revolusjonene spiser sine egne barn fortsatt gjelder. Må det måltidet bli rikelig og smakfullt, og vel bekomme!

Men enn så lenge bestemmer vi som enda er norske at NORGE ER VÅRT!

Gratulerer med dagen!

Norvald Aasen