finansierer blm

BLM er en rasistisk bevegelse!

«Black Lives Matter» (BLM) består ikke bare av mennesker som angivelig kjemper mot rasisme og politivold. Organisatorene er selverklærte Marxister og venstreekstreme organisasjoner støtter bevegelsen med beløp opp mot 100 millioner amerikanske Dollar.

«Vi er utdannede marxister»
Det begynte med en Hashtag: #BlackLivesMatter tilbake i 2013. Den gang ble latinamerikaneren George Zimmermann frikjent av en jury i Florida for å ha skutt og drept den svarte Trayvon Martin i selvforsvar.

finansierer blm 1Kommunisten og ikke heterofil: Patrisse Khan-Cullors.

Flere personer påstod at de hadde opphavsretten for #BLM, slik som yrkesdemonstrantene Alicia Garza og Patrisse Khan-Cullors. I et intervju fra 2015 sa Cullors at de begge stod bak og var de «utdannede organisatorer» og «vi er utdannede Marxister!». «Vi har faktisk en ideologisk ramme. Spesielt Alicia og meg selv er trente arrangører. Vi er trente marxister. Vi er overbevist om våre ideologiske teorier.»

Se uttalelsene hennes selv her. Hennes prognose var at BLM-bevegelsen ville spille en stor rolle fremover: «Jeg tror ikke at dette (BLM) forsvinner som sandkorn i vinden. Den vil bli sterkere og det ser vi.» Der fikk hun iallfall rett.

100 millioner for gateprotester
På Web-siden til Washington Times 26. august 2016 var det en reportasje over hvem som finansierte BLM:

«De selv betegner seg som en gateorganisasjon, men samtidig så svømmer bevegelsen i penger. De har allerede fått tilsagn for 100 millioner US-Dollar fra liberale stiftelser og andre donatorer, som ivrig gir penger ‘for den gode saken’.»

finansierer blm 2

Bak voldsfanatikerne i BLM eksisterer det en stor, velorganisert og finanstung infrastruktur.

Ford Foundation og Borealis Philantropy som er et formidlings-agentur for å formidle penger til forskjellige organisasjoner og stiftelser besluttet den gang å medfinansiere oppbyggingen av «Black-Led Movement Fund». De nevnte 100 millioner US-Dollar skulle bidra til følgende mål: «Oppbygging av bevegelsen.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Politivold som alibi for et venstreekstremistisk verdensbilde
Pengene gikk ikke direkte til BLM, men til paraplyorganisasjonen «Movement for Black Lives» som er et kollektiv med cirka 150 organisasjoner.

finansierer blm 3

BLM bekjenner seg som en organisasjon for alle venstre-ideologier.

Funksjonene til denne bevegelsen er ikke lenger kampen mot angivelig politivold. Deltagerne sine beskriver de selv som «svart, queer, trans, feministisk, innvandret og mennesker uten papirer». Altså hele spektere for venstreekstremistenes regnbue-fantasier.

Venstre-liberal multimilliardær sponser stiftelsen
Men de 100 millionene er ikke alt: Også rovdyr-kapitalisten og spekulanten George Soros støtter gjennom sin NGO-organisasjon «Open Society Foundation» (OSF) BLM med; 33 millioner amerikanske Dollar.

George Soros

Ingen hemmelighet: Milliardæren Soros støtter BLM med millioner.

Disse 33 millionene skal OSF ha fordelt til forskjellige grupper som begikk de voldelig protestene i Ferguson, Missouri i 2014.

Ett år senere, i 2015, når den svarte Freddie Gray døde reagerte OSF omgående. I et lekket dokument fra stiftelsen står det at man vil omgående gi 650.000 Dollar «for å investere i teknisk hjelp og support i den stadig voksende BLM».

Enda mer penger for «grasrotbevegelsen»
I 2015 begynte også Soros sin mektige NGO «Democracy Alliance» å markedsføre BLM. Målet til denne organisasjonen har vært siden 2005 å støtte venstreekstremistiske ideer og mål. Derfor betaler medlemmene per år utrolige 200.000 US Dollar!

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Siden valget av President Donald Trump er han utropt til hovedfiende av venstresidens «allianse». Bare i 2017 og 2018 er 600 millioner US Dollar fordelt gjennom disse strukturene. Hvor mye som gikk til BLM kan vi bare tenke oss.

Det politiske magasinet «Politico» avslørte i november 2015 at «flere av de største bidragsyterne til venstresiden» møtte lederne i BLM i et lukket møte i Washington. Målet til møtet: «Å diskutere hvordan man kan støtte den voksende protestbevegelsen.»

Fasit! «Black Lives Matter» er en organisasjon med millionstore budsjetter for å oppmuntre til neo-sosialistiske/Marxistisk identitetspolitikk hvor vold og skadeverk er godkjente virkemidler. Alt blir finansiert av steinrike millionærer og milliardærer som ikke har anelse om hvordan et liv utenfor deres boble er, uansett om du er svart eller hvit.

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring