header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

svendsen chatrine printscreen journalisten no

"Reporter" Christine Svendsen, NRK. Printscreen NRK.no

Åpen brev til NRK-reporter Christine Svendsen m.fl.

På Dagsrevyen den 29/9 d.å. har du en reportasje om en "fremmedkriger" i IS som du hevder har norsk bakgrunn. I din reportasje er der mange hull og feil. Men nett det er vi vel vant til fra så vel NRK som resten av norsk systemmedia.

For det første så er ikke denne mannen norsk, heller ikke har han norsk statsborgerskap, selv om hans mor visstnok er norsk statsborger. Altså har han ikke norsk bakgrunn! Om han hadde hatt norsk statsborgerskap så hadde han heller ikke vært nordmann. Et statsborgerskap har ikke noe med etnisk bakgrunn å gjøre, dette selv om en pågående hjernevask fra systemmedia har som mål å koble dette sammen som en "sannhet". Vedkommende skal visstnok være russisk statsborger, kanskje fra Tsjetsjenia? At han valgte å konvertere til islam kan tyde på dette?
Videre forteller du at han har vært nynazist, altså nazist, og at han har hatt kontakt med et "høyreekstemt" miljø på Østlandet.
Her roter du fælt, bevisst eller ubevisst! Om denne nazisten har hatt omgang med et ekstremistisk miljø så måtte det være et venstreekstremt miljø. Det er jo på venstresiden nazismen har sitt tilhold.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Einar Myklebust skrev en gang en artikkel i Aftenposten der han sier at "som et kollektivistisk sosialistisk system så hører nazismen naturlig hjemme på venstresiden. Å plassere nazismen på høyresiden er meningsløst", skriver han.

Og som vi alle vet så var jo nazismen sosialisme! At de som har tilhold på den politiske venstresiden, slik trolig de fleste journalister og mediefolk i våre dager har, er nok grunnen til at disse miljøene skal forsøke seg med historieforfalskning. At denne krigeren konverterte til islam etter sin tid som nazist passer som hånd i hanske, for det er jo kjent at Nazi-tyskland og Hitler hadde nære forbindelser med muslimer i den galskapen som nazismen bedrev.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Det er vår plikt, som betalere av statskanalen NRK, å påpeke feil og mangler som fremkommer til stadighet i kanalens programmer, dette både i såkalte "nyhetsprogrammer" eller det mange av oss tvangsbetalende kaller ren søppelunderholdning. NRK stablet på bena et misfoster som de kalte Faktisk.no og som hadde som oppgave å finne feil hos andre aktører enn dem selv. Dette misfosteret fikk ikke utdelt feiekost for å feie for egne dører, noe de heller ikke gjør!

Nå kan ikke vi makte å gå i rette med all feilinformasjonen som NRK og lignende sprer ut til hele folket hver bidige dag, til det er det altfor mye å rette på. Det er også ganske tydelig at mange reportasjer og innslag er vinklet slik at det fremstår som sammenfallende med reporteren/journalistens egen ideologi og politisk ståsted?
Da har vi – som eiere av NRK – en plikt til å si fra enten det er godtatt eller ikke! Det skal være vi som bestemmer!

Norvald Aasen
Askvoll, 9.10.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 248 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015