cricket norske landslaget

Det "norske" landslaget i cricket. Bilde: printscreen Norges Cricketforbund.

Kampanjen mot idrettsungdom av vår egen rase pågår jevnlig i media, med uthenging av norske idrettsledere fordi de «velger, prioriterer» det den hånlig kaller blendahvite norske ungdommer til norske landslag. På bekostning av dette fargerike fellesskap vi er blitt påtvunget. Av Arbeiderpartiet, og uforstandige politikere, skremt av journalister i norsk media.

Etter EM i håndball for kvinner i 2014 var VG ute og forkynte at Norge hadde feilet med integreringen ettersom det var bare hvite kvinner på landslaget, noe som nærmest virket plagsomt på journalistene. Og idrettssjefene er fortsatt like hvite! Men påpekte manglende rekruttering blant innvandrerjenter. Men forventer ikke et europeisk publikum i et EM at norske idrettsmenn og -kvinner er hvite? Med hvite supportere som vifter med norske flagg?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Nå i januar er NRK ute og okker seg, samkjørt med Dagbladet, over at alle disse gutta på herrelandslaget i håndball er jo blendahvite, det er rett og slett dumt, fysjom, fysjom. Også alle disse blendahvite jentelagene svekker Norge, mener de. Slik indoktrineres avisens lesere, litt og litt, gang på gang med selvutslettende propaganda. Så legger journalisten til: «Fremtiden er nemlig ikke så hvit som håndballeder Skei, eller andre med nyttårsforsetter i den retning, kunne tenke seg.» Jøss! Hva vet NRKs kommentator om dette?

Noen år tidligere, 19. september i 2012 var Drammens Tidende jublende ute med det norske landslaget i cricket, uten en eneste nordmann på laget. «Brune nordmenn med flagget på brystet er et herlig syn», hujet avisen. «Det oser stolthet av spillerne» osv, osv.

Enda noen år tidligere, i 2000, sto Yngve Hågensen på Youngstorget og bjeffet i sin 1. mai-tale «... ettersom våre svigerbarn og barnebarn blir av en mørkere hudfarge!» Han hadde neppe sugd av eget bryst. Hva vet han og journalistene, altså «venstresiden», om at fremtiden ikke er så hvit som vi kan tenke oss? Som ikke vi vet, eller får vite? Er det noen som hvisker dem i øret, foregår det ting bak folkets rygg som bare noen få kjenner til, f.eks. journalister, opinionsledere og den slags påvirkere? Er de innviet i en plan, for styrt utvikling, om endring av Europa, en ny orden, ny verdensorden? Hvor Europas hvite folkestammer skal utryddes?

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Alle de nevnte vet jo hva som sakte, men sikkert, skjer ved innvandring av fremmede raser til våre moderne, velfungerende samfunn. De vil ikke være norske, lære seg norsk, oppføre seg norsk, kle seg norsk. De vil ikke ha noe med det norske å gjøre, bortsett fra gratis penger. Men med ulydighet og kriminalitet og terror forlanger de å praktisere sine egne lover i stedet for våre norske. De erobrer egne områder i byene. De forlanger at deres antinorske kultur og deres antikristne religioner med sine guder av tre og stein likestilles med vår kristne tro. Er det å være stolt norsk? De sier at de hater alt norsk, vår kristne kultur, de vil drepe oss norske fordi vi er hvite, de hater norsk lov, de kriger mot politiet, lemlester norsk ungdom, voldtar kvinner, brenner biler. Blir en innvandrerjente forelsket i en norsk gutt risikerer hun livet. Er det å være stolt norsk? Når våre norske folkevalgte og ledere med statsministeren i spissen står fram og forsvarer dette, og ønsker det velkommen, som en berikelse, tenker vi vanlige norske folk i det stille på våre barnebarn, at dette er noe unormalt, noe farlig, vi utsettes for.

Stig Bergmann
Ørsta