header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Bru Tina olje og energiminister foto OED NTB scanpix redJeg så innslaget med deg på Dagsrevyen den 29.10. 2020 om Trump-caps og sjikane som du har blitt møtt med.

Jeg kjenner så altfor godt til hvordan dette norske "demokratiet" fungerer i vår tid. Jeg kom med i Folkebevegelsen Mot Innvandring alt fra starten av, men jeg var ikke forberedt på den hets, sjikane og det elitens voldspøbler var i stand til å bedrive mot denne organisasjonen. Og media har vært førende på laget med hele samfunnseliten bak seg som støttespillere og forsvarere. Jeg fikk fort lære at her var det en myte at Norge er et demokrati med bl.a. ytringsfrihet!

Til deg vil jeg si: Jeg synes det er flott at du står frem med Trump-caps, det skulle også jeg gjerne gjort, men jeg har dessverre ingen slik å ta på meg. Så plusspoeng til deg for dette! Og du er jo en flott dame!

Når det gjelder vindmøller og kraftsaken så er jeg innbitt motstander av vindmøller i norsk natur. Jeg er glad i naturen og ferdes, og har hatt mitt yrke her, gjennom størsteparten av mitt liv – gardbruker.

Saken er at vi har mer enn nok elektrisitet av vår vannkraft der nesten hver vannpytt snart er bygd ut. Vi trenger ikke disse vindmøllene eller mer utbygd vannkraft for å forsyne Tyskland og øvrige Europa med elektrisitet. Norge kan oppruste linjenett og turbiner på det som vi har, og bruke oljepenger på dette. Vi kan demontere kablene som gir strøm til utlandet og ikke sy denne soveputen under Merkel og andre europeiske ledere og deres ønske om masseinnvasjon av Europa.

Jeg har stor forståelse for de som protesterer mot vindmøller i sine naturområder, og som må tåle overgrep fra politi, myndigheter og utbyggere. Det smerter i sjelen å se slike tilstander og hvor hjelpeløse og vergeløse – den vanlige kvinne og mann egentlig er i dette påståtte "demokratiet". Men jeg selv vil, med mitt fattige ordforråd, argumentere saklig, og misliker sterkt argumentasjon med vulgærspråk, som du har vært utsatt for, og slikt som jeg kjenner fra min til i en politisk organisasjon som FMI.

Den vanlige borger forstår at det er galskap å tømme kraftmagasinene etter nedbørsperioder for å sende kraften ut av landet for så å finne magasinene tomme i tørkeperioder, og dette for at noen kan fylle sine lommer med knitrende bunker med penger, mens de som er offer i naturområdene bare må finne seg i ødeleggelsene rundt seg, og finne seg i vold og overgrep fra samfunnets makteliter.

Dette kan ikke være riktig, Tina Bru?

Med hilsen

Norvald Aasen
Askvoll kommune i Sogn og Fjordane fylke, 10.11.2020

Til slutt:
Minner også om at begrepet "Vestland" på to vestlandsfylker, Sogn og Fjordane og Hordaland, er enda et eksempel på politikerskapte misfoster. Men dette var jo en annen – men også viktig – sak.
D.S.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 312 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015