covid19 vaksine

Foto: Skjermdump fra Facebook. Christiane Northrup til høyre i bildet.

Den amerikanske kjendisgynekologen og forfatteren Christiane Northrup har engasjert seg på sosiale medier i debatten rundt en ny type vaksine utviklet mot Covid19-viruset. En video på Facebook med hennes kritiske bemerkninger er nå flagget som falsk info av Zuckerbergs faktasjekkere.

Northrup påpeker at RNA-vaksinen, som er utviklet av farmasøytgiganten Pfizer, er av en helt ny type som ved eventuell injeksjon vil ha en endrende effekt på det menneskelige DNA.

Det unike med RNA-vaksinen er at man ikke trenger selve viruset, men bare gensekvensen av viruset. Oppdages et nytt virus i Kina, kan gensekvensen sendes elektronisk til Tyskland, og basert på den kan man lage en ny vaksine. Selve produksjonen innebærer ikke å dyrke fram virus, hvilket gjør den meget tidsbesparende. Det betyr at RNA dermed kan fungere som en vaksineplattform: Man har en ferdig mal, og trenger derfor bare mindre modifikasjoner.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

De vanlige vaksinene som har vært tilbudt på markedet mot sesonginfluensa har gjennomgående vært under 50 prosent effektive, mens den nye RNA-vaksinen nå reklameres med 90 prosent effektivitet.

Northrup påpeker imidlertid at den nye vaksinen inneholder nanopartikler, og disse fungerer som elektroniske sendere som gjør det mulig for en tredjepart å avlese digitalt den vaksinerte sine biometriske data fra den elektroniske "skyen". Dette gjelder informasjon som pust, puls, seksuell aktivitet, alkoholinntak osv.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Northrup spør retorisk hvem som skal bestemme og disponere over disse svært så sensitive helseopplysingene, i det hun konstaterer at Bill and Melinda Gates Foundation den 26.03.2020 registrerte en patent med kodenavn 060606 som har til hensikt å knytte biometriske data til kryptovalutaer.

For å gjøre det enda mer diabolsk nevner Northrup at man ved Massachusetts Institute of Technology (MIT) i samarbeid med Bill Gates har tatt patent på et fargestoff kalt Luciferase, som gjør det mulig å se om en er blitt vaksinert, i tillegg til å avlese annen biometrisk informasjon på den vaksinerte.

Nettredaksjonen, FMI