menn pixabay com

Feministiske kvinnfolk overtar mer og mer av lederstillinger i næringslivet. Bilde: Pixabay.com

Innsatsen for å få kvinner opp og fram i næringslivet fører til at menn blir forbigått fordi de har feil kjønn.

Vi har et etterslep på en del områder der vi har for få kvinner i ledende roller. Skal du aktivt forsere kvinners vei inn i de rollene, så kan det hende at det er riktig å gjøre, men da må man også kunne snakke om og være åpne om at det går på bekostning av en del menn som ikke får de rollene. Det kan oppfattes som diskriminering andre veien.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

En tidligere toppleder i NHO har mange ganger sett at kvinner får en stilling på bekostning av menn – bare fordi de er kvinner. I mange sammenhenger er det ikke en fordel å være etnisk norsk mann fra Oslo, uansett hvor flink du måtte være.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Det er menns egen skyld at de lar seg herje og herse med av kvinnelige aktivister - uten å våge si imot. Bøye hodet og skamme seg - fordi de er mann? Det er menn og atter menn som har bygget velferdsstaten - og gjort Norge søkkrikt. Det er menn og atter menn som sørger for at Staten har råd til radikal kjønnskvotering og finansiering av alle mulige tiltak som skal til for å løfte kvinner opp og frem. Når jenter og kvinner har problemer stiller presse og politikere med sirene og blålys. Når menn eller gutter har problemer, så hører vi null og niks.

Hvorfor våger ikke norske menn ta til motmæle?

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 16.11.2020