hasan mustafa

Printscreen aftenposten.no

Åpent brev til Utlendingsnemnda

Merker meg at det er protester mot hjemsendingen av Mustafa Hasan (18). Jeg ber Utlendingsnemnda stå fast på utvisningen. Det kan da ikke være noe ille å bli sendt hjem til sin familie. Der bor jo mange millioner mennesker i land utenom Norge og de fleste har det bra der.

Jeg minner også om den såkalte Ali-saken for endel år siden der en gutt ble tatt ved et kirkeasyl og sendt hjem til Iran. Der var også denne gangen store demonstrasjoner, også med politikere og biskoper på barrikadene. Ikke minst Stålsett.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Ali, som sener kom til Tyskland, fortalte at det var de norske støttegruppene som stod for å holde han i kirkeasyl og som skapte en røre rundt saken, med svært negative omtaler av Iran. Det var dette som skapte mest vanskeligheter for ham.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Slik har ulike støttegrupper drevet sine spill gjennom alle år for å hindre lovlige fattede vedtak i å bli gjennomført. Vi andre må pent rette oss etter myndighetenes vedtak og pålegg.

UNE må nå vise handlekraft og stå fast på utvisningen ellers så er vi et lovløst land. Om UNE snur nå, hva blir det neste?

Norvald Aasen
Askvoll, 12.12.2020