header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

oversvommes somaliere

Hellas opplever nå en voldsom økning av somaliere som ankommer landet.

Et reisebyrå i Mogadischu, Somalia annonserer følgende: «Bli student hos oss og du får raskt et billig studentvisum til Tyrkia.» Fra Tyrkia sendes de videre til Hellas og det øvrige Europa.

Med stor bekymring ser Hellas nå en voldsom økning av somaliere som med hjelp fra Tyrkia, menneskesmuglere og NGOs ankommer landet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Halvparten av de som kom til øya Lesbos i november, er fra Somalia. Reisen organiseres av tyrkiske, islamske «hjelpe-organisasjoner» i Somalia og med fly reiser de direkte til Istanbul. Tyrkia hjelper til med videretransporten til Hellas.

Falsk legeattest gir innreise til Tyrkia
«For å kunne reise til Tyrkia fra Somalia må man ha et student- eller medisinvisum. Dette får de med et falskt diplom fra universitetet i Mogadischu, eller en falsk legeattest fra et sykehus.»
«Erdugan» er kodeordet for disse aksjonene, ifølge Greek Reporter.

Selv med et falskt diplom eller en falsk legeattest må de reisevillige bli invitert av et universitet eller et sykehus i Tyrkia, men et reisebyrå i Mogadischu annonserer følgende:
«Bli student hos oss og du får raskt et billig studentvisum til Tyrkia.» Hvem som helst som kan betale fra kr 13.000 – 15.000 er sikret et visum, og reise med fly. Flybilletten er subvensjonert fra Tyrkia og koster kr 1000,-.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Alt blir organisert av to forskjellige NGO som blir støttet direkte av De Forente Emirater og Tyrkia. Den greske sikkerhetstjenesten sier at begge NGO er knyttet til det Muslimske Brorskapet som har gode forbindelser til Tyrkia.

Ved ankomsten i Istanbul blir de innlosjert i leiligheter for så å bli fraktet til vestkysten av Tyrkia. Der må de betale mellom kr 5000 – 9000 for overfarten til Lesbos. Aktuelt venter ca. 2500 somaliere nå i havnebyen Izmir på en reise videre til Hellas. I Hellas organiserer anarkister og kriminelle NGOs reisen videre til fastlands-Europa.

Somaliske sosialturister blir prioritert for en reise videre til Europa
Somaliske næringslivsreisende har bekreftet overfor greske myndigheter at de blir bra behandlet og prioriteres foran andre nasjonaliteter. Dette er fordi Tyrkia og Somalia har et tett samarbeid. I september 2017 etablerte Tyrkia en stor militærbase ved Mogadischu med navnet TURKSOM. Videre har de etablert en militærskole og begge prosjektene utgjør basisen til en Task Force med navnet «African Eagle». Militæreksperter ser dette som et symbol for Tyrkias ekspansjonsplaner i regionen.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 499 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015