solberg afrika statsministerens kontor red

Statsminister Solberg (og Kong Harald) ønsker å skifte ut Norges befolkning. Bilde: Statsministerens kontor.

Åpent brev til Erna Solberg og H.M. Kongen og hans familie.

I dag den 27. desember 2020 leser jeg på Resett.no at du uttaler at du skal vaksinere fem millioner nordmenn. Hvis du har sagt dette så lyver du!

Det er ikke fem millioner nordmenn i Norge, vi nordmenn utgjør mindre enn fire millioner. De andre er ikke nordmenn, men har annen etnisk eller nasjonal bakgrunn. Skulle det være en skam å ha annen etnisk bakgrunn enn norsk, Erna Solberg?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Også Kongen har kommet med denne feilinformasjonen om at «nordmenn» er afghanere, pakistanere, somaliere og alt annet. Kongen burde vite at dette er ikke sant om han vedkjenner seg nordmenn som et eget folk! Kongens tale i Dronningparken, 1. september 2016.

I 2002 fortalte en statistikk fra SSB at nordmenn og samer utgjorde 3,8 millioner her i landet. Men en masse barn som er drept før fødselen hvert år ved hjelp av abortloven så er det lite trolig at vårt folk, nordmenn, har steget særlig mye de siste 18 årene. Erna Solberg har selv uttalt at hun stod på barrikadene for å støtte abortloven på slutten av 1970-tallet!
Du, Erna Solberg, burde skamme deg!

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Vær for engangs skyld ærlig, Erna Solberg. Og jeg vil ikke la meg vaksinere etter påbud fra en statsminister som ikke snakker sant!

Jeg forlanger at hoffet på slottet syter for at Kongen og hans familie får lese min bekymringsmelding. Den burde også interessere monarken og hans familie?

Min bekymringsmelding går ut til en rekke nettsteder.

Norvald Aasen
Askvoll, 29.12.2020