vaksinasjonspass pixabay com

Vaksinasjonspass det neste for å reise? Bilde: Pixabay.com

Den som tror at det elitene planlegger er konspirasjonsteorier må se til å våkne, og innse at det er blodig alvor. Vi vinner kampen mot koronaviruset, men noen planlegger et "great reset" etter og vil ikke gå tilbake til det normale. Storbritannias prins Charles og World Economic Forums (WEF) Klaus Schwab har avdekket sin ambisiøse plan om et likestilt, kontantløst, integrert og bærekraftig globalt samfunn.

WEF har erkjent at utstedelse av immunitetspass eller vaksinesertifikater kan bli kontroversielt, men mange regjeringer er hektet på den ideen. Uten dette sertifikatet kan du bli nektet adgang til offentlig transport, sportsarenaer og mye annet. Og vaksinejournalen er bare en del av identiteten din som «great reset» vil ha tilgang til. Registrering av verdens befolkning er et mål som deles av FN og WEF, uten den digitale identiteten kan du bli nektet tilgang til nesten alt.

Det snakkes om likeverd, rettferdig økonomi, men vi vil få tilbake middelalderens føydalisme. De aller rikeste har økt sin formue med anslagsvis 40 % i 2020. Nedstengingen fortsetter i 2021 og det passer bra for WEF sine planer som går ut på at innen 2030 så vil den gjennomsnittlige personen eie ingenting og være lykkelig!

Klima-maset vil fortsette. Ifølge WEF vil klimaendringer fortrenge en milliard mennesker og da må vi gjøre en bedre jobb med å ta imot og integrere flyktninger.

Olav Sæther
Kristiansund, 6.1.2021