header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Vebjørn Selbekk wikimedia

Mannen med parykken; Vebjørn Selbekk. Bilde: Wikimedia commons.

Åpent brev til redaktør Vebjørn Selbekk.

I avisen Norge I Dag av 15. januar 2021, finner jeg «Ukens sitat», Sagt og ment: Det skremmende sitatet er fra redaktøren i Dagen, Vebjørn Selbekk:
«Her i Norge, som i USA, er det dessverre et faktum at det er i visse kristne miljøer at støtten til Donald Trump har vært sterkest. Nå må det tas et oppgjør med dette livsfarlige, destruktive og udemokratiske tankegodset i norsk kristenliv», osv.

Det er skremmende tankegods du selv legger for dagen her, Selbekk. Så kristenfolket som støtter Trump er altså livsfarlige? Men du har jo dine allierte i de venstreekstreme og ateistiske miljøene i Norge som ikke en dag har unnlatt å hetse og drive heksejakt på den presidenten som det amerikanske folket valgte i 2016, og som har måtte forlate sin post etter et valg som bør være svært vanskelig å tenke seg har gått rett og rimelig for seg. Trump fikk ved dette valget rundt 20 millioner flere stemmer enn da han ble valgt i 2016, hvor kommer da stemmene til Biden og Harris fra, kan du forklare dette Selbekk? Er det noe her som ikke stemmer, Selbekk?

Og du mener de som har støttet Trump kommer fra udemokratiske miljø. Hvor er ditt demokratiske sinnelag når du vil ta et oppgjør med de som du kaller «livsfarlige» kristne? Skal ikke hver enkelt få lov å tenke selv og vurdere hva som er rett eller galt utfra egen mening og egne tanker? Dere er nok en sammensveiset gjeng i hatet mot Trump, både fra det voldelige blitzmiljøet og andre venstreekstreme sammenslutninger, når det gjelder avsky mot den mannen som amerikanerne valgte i 2016. Jan Hanevold har profetert om at Trump skulle bli president i fire nye år til, skriver du. Har ikke Hanevold like stor rett til å støtte Trump som du har til å hate Trump?

De norske systemmedia, med saftig pressestøtte, har selvfølgelig bundet seg til maktens mast ved å være lønnet av makten selv. Venstremedia har gjennom fire år vært så fanatisk hatsk overfor Trump at mennesker med egen tankekraft har måtte innse at den daglige dosen med hat og sjikane mot Trump er bygget på ren ondskap. Det er beklagelig at avisen Dagen, i likhet med avisen med det misvisende navnet «Vårt Land» har funnet seg vel til rette i det politisk korrekte hatet til President Donald Trump!

Norvald Aasen
Askvoll, 20.1.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 97 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015