header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

handhilsing

Printscreen NRK.no

Den respektløse opptredenen som ble utvist av de muslimske kvinnene som ikke ville hilse på Kronprinsen, er ifølge to inhabile muslimske samfunnsdebattanter ikke representativ for muslimer flest.

Den respektløse opptredenen som ble utvist av de muslimske kvinnene som ikke ville hilse på Kronprinsen, er ifølge to inhabile muslimske samfunnsdebattanter ikke representativ for muslimer flest. Det kan man i religionsfrihetens navn tro akkurat hva man vil om. Det er ikke sikkert at alle de tusener av biler som er svidd av i Europa de siste 20 år, er representativt for muslimers måte å vise takknemlighet på heller.

Men et bilde sier av og til mer enn tusen forskningsrapporter, og ennå har det ikke kommet noen beklagelse fra kvinnene for sin manglende folkeskikk. Inntil den beklagelsen kommer, velger jeg å tro at denne forhånelsen av Kronprinsen er en bevisst og villet handling. Når den så ikke slo helt an i allmennheten, så blir den forsøkt bagatellisert og bortforklart i etterkant. Akkurat det synes jeg er svært så representativt for muslimer. En betingelsesløs innrømmelse av egne feil derimot, ville vært fint lite representativt.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 5.2.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 82 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015