header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Facebook logo

Facebook er styrt av systemet. Hvem er systemet?

"Dersom frihet betyr noe som helst, så betyr det retten til å fortelle folk det de ikke vil høre"! Dette er ikke noe kjent sitat, siden det er hentet fra et upublisert forord til "Animal Farm", en roman utgitt av Georg Orwell. Kanskje disse menneskene som sitter som moderatorer for Facebook her i Norge, burde merket seg disse ord? For etter at undertegnede kom med en liten og nokså uskyldig kommentar til at Islam-nett, med dets leder Fahad Qureshi, en radikalisert muslim, nå har kjøpt opp en svær eiendom i Oslo, og som t.o.m. inneholder en skytebane, så ble jeg nok en gang kastet rett ut fra Facebook. Og med 30 dagers karantene. Ja denne mannen er meget farlig. Og særlig der oppe i Groruddalen, der denne eiendommen også ligger.

Ingen tvil at dette samfunnet vårt er preget av oppløsning, forvirring, splittelse og fremmedgjøring fra topp til bunn. For meg ser det ut som myndighetenes egen agenda er samfunnsoppløsning, fra grønt skifte, til muslimsk innvandring og covid-19. Og der denne lederen av Islam-nett, lyver så det renner av ham. Der han forteller at disse 60 millioner kroner som er betalt for eiendommen kommer fra innsamlede midler! 60 millioner for mer segregering, og for ikke å la muslimsk ungdom være sammen med de "vantro". Og det mens alle vet at det hele er finansiert av Saudi-Arabia. Og der det også skal bygges enda en ny moskee på denne tomta.

Ja la det være klinkende klart, at nå får vi til stadighet i praksis se hva våre egne politikere sjøl har arbeidet så hardt med for å "berike" denne nasjonen. Politikerne er de som har lagt alt til rette og importert framtidige mulige terrorister som nå skal læres opp til gode skyttere ved denne skytebanen. Og som ligger på samme området. Nei, det har aldri manglet på advarsler mot de vi nå ser komme tydeligere fram for hvert år som går. Men i stedet for å ta våre advarsler alvorlig, så har de stemplet oss som har varslet ifra og advart mot denne sterke radikaliseringen, for nazister, fascister, islamofobe, onde mennesker, osv. osv.

Og denne islamske lederen i Islam-nett, han er såpass frekk og freidig at han forteller at de er en lovlig norsk frivillig organisasjon som jobber innenfor demokratiske retningslinjer. Mannen lyver jo så det renner av ham! For legg merke til at han bruker ordet "demokratiske retningslinjer", og ikke prinsipper! Ja, sjøl er han og organisasjonen beskyttet av norsk lov, beskyttet av demokrati, religionsfrihet og ytringsfrihet, noe de straks vil nedkjempe så fort de er store og sterke nok til å ta makta i Norge!

Men er våre myndigheter våkne nok til å se hva som holder på å skje i dette landet? Å nei, at islamister holder på å bygge seg opp, kjøper store eiendommer og skal sette i gang sine onde krefter der radikal Islam skal bli en del av vår hverdag, det vedrører dem ikke. Nei, da er både MSM og NRK/Dagsrevyen lang mer opptatt med at det krangles mellom en ordfører i Molde som har slengt litt med leppa og en forhenværende rørlegger som nå figurerer som by-president i Oslo. Ja hva skal man kalle slike mennesker for, som går i søvne og ikke klarer å få med seg de store og farlige forandringer i samfunnet?

Fakta er den, at islam skal nemlig ikke snakkes eller skrives om! Og hver dag blir det norske folk forrådt av de som styrer og sitter med makta i landet. Når islam er så åpenlys at de gjør omtrent som de vil her i landet, da MÅ alarmklokkene ringe! For det betyr bare at nå begynner virkelig islam å bli sterk i kongeriket. Der det verste av alt, de har vært skjermet mot all kritikk av landets styresmakter så lenge jeg kan huske!

Islam-nett bør nå bli tatt meget alvorlig, for de er langt farligere enn MC-klubber og ny-nazistiske miljøer! For når selv kommunistene i Rødt begynner å reagere på samme måte som meg, da er det virkelig på tide at alarmene går!

Hvorfor hører vi ikke fra politiet, PST, Justisdepartementet og Justisminister Monica Mæland? Hvorfor er hun så taus? Og hva sier Oslos politimester Beate Gangaas til dette? Ikke engang et pip fra Utenriksdepartementet nå som fremmede statsmakter via islam-nett, kjøper opp og tar kontroll på ordensmaktens skytebaner. Der de får innflytelse på muslimske ungdommer i Norge.

Og til slutt skal leserne sjøl få vurdere om min lille kommentar på Facebook er så graverende og forferdelig at den kvalifiserer til utestengelse i 30 dager: Sitat "Og om jeg tør spørre, hva skal disse islamistene bruke en svær skytebane til? Hva sier PST til dette da? Hva sier Erna Solberg og som aldri får nok av disse kjeltringene i landet? Hvem skal de skyte på? Kan jeg få et svar på det av våre såkalte myndigheter som tillater et slikt oppkjøp? Sitat slutt.

Amund Garfors
Narvik, 4.3.2021
Partiet Demokratene

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 184 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015