header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sjeggbarnEksempel på barn med sjegg. Printscreen islamnett.com

Artikkelen er eit tilsvar til Hulda Holtvedt, som er talsperson for Grønn Ungdom.

Vi står overfor ei krise. Migrasjonskrisa, som vil rive i filler alt vi har kjært. Velferda. Samhaldet. Og klima. Så eg vart glad og oppstemt da du stod fram i Aftenposten og sa at «Klima er den viktigste saken og må være fundamentet for all annen politikk.» Men meiner du det?

Noreg har opna for ein endelaus straum av innvandrarar, snart overstig det ein million og meir skal det bli. Det tek aldri slutt. Du og partiet ditt meiner at tempoet i innvandringa ikkje går hurtig nok. Men korleis forsvarar du masseinnvandring, når klima er viktigast?

Pakistanarar, afghanarar og somaliarar er gode på klima, når dei blir verande i eigne land. Der er utsleppa deira låge. Men så vil du Hulda og dine partifellar ned til Lesvos og hente skjeggbarn frå Afghanistan. I Noreg blir skjeggbarna vandrande utsleppsbomber, 9 tonn karbondioksid kvar, nett som oss. Men likevel refsar du Ropstad for å sleppe inn for få. Er då klima viktigast?

Vidare seier du at kvinnekampen må kjempast, og om kvinnekamp betyr at kvinner skal få leve trygt og godt er vi hjartans einige. Det er hjarteskjærande å lese om kvinner som får livet øydelagt. Det må stoppe. No. Og første tiltak er å slutte importere valdtektsmenn, og begynne eksportere dei. Og så må vi slutte å gi statsborgarskap, sånn at vi ikkje får sendt dei i retur. Er du med meg? Ikkje? Så seier du at vi må snakke meir om korleis stanse pandemien. Einig. Men om eg kviskrar deg i øyret kven som spreier mest smitte, kva seier du da? Å nei. Det vil du ikkje høyre. Du vil seie høgt at du er opptatt av klima, kvinnekamp og pandemi. Men eg har ei djup kjensle av at du gløymer alt slikt når «fundamentet for all annen politikk» dukkar opp, nemleg å halda fram masseinnvandringa.

Til slutt. Til deg, kjære lesar. Om du har lyst å skrive noko ufint til Hulda, ikkje gjer det. Skriv heller noko fint til oss, som at du blir med i FMI. Ingenting vil gjere oss gladare.

Gjesteskribent

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 160 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015