header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garfors 060914Det var nok flere enn undertegnede som hoppet litt i stolen, da Kunnskap & Integreringsminister Guri Melby forleden gikk ut i media og proklamerte et slags total nytt fag i den norske skolen? Et såkalt "framtidsfag" som lett kunne skremme vannet av noen og enhver... I hennes lille forhåndsomtale og som ganske sikkert var et diktat fra Brussel, så kom hun trolig ved en feiltakelse til å gå litt lenger enn det som var intensjonen? Men likevel, så tråkket hun tydelig i salaten så det sprutet. For planen som var mottatt fra EU, den vil nemlig forme og ensrette de nye norske generasjonene gjennom skoleverket. Ja noe som selv propagandaminister Goebbels neppe vil turt i sin tid...?

For nå skal nemlig de unge lære om "himmel og helvete", slik Guri Melby og hennes lite nasjonale kolleger definerer dem. For de skal virkelig få lære, ikke lenger erfare om hva som er gode og dårlige tenkere, religioner, historikere, filosofer og forfattere. Alt skal ned i den samme sekken og ingen kritikk skal lenger lyde i skolen. Nei, disse unge som nå vokser opp, de skal ikke selv lese religionskunnskap, historie, filosofi og litteratur. Saken er den, at fagkunnskapen skal bort! For det kan jo hende at elevene fascineres av "feil" tankesett, slik at de ikke blir "woke"? For målsetningen er nemlig å utradere et hvert spor av kritisk og selvstendig tenking!

Dersom den lite populære Solberg-regjeringen får det som den vil, da tar vi et langt steg mot en marxistisk skolepolitikk som vil snu den norske skolen på hodet. Og det som bare ikke er til å fatte og begripe og som jeg synes er veldig merkelig, det er at det er nemlig denne såkalte politiske høyresiden, som vil innføre en stalinistisk politikk i skolen? Og derfor har jeg nå god dekning for å kalle Erna Solberg for en fordekt sosialist, noe jeg har påstått i mange år. Ja der hun kanskje trolig ble plantet i Høyre for å gjøre mest mulig ugagn?

Slik det politiske landskapet ser ut i dag, da vil jeg nemlig påstå, at det er kun DEMOKRATENE og PDK som viser tydelig opposisjon mot galskapen, og fortsatt fronter nasjonal og en verdikonservativ stolthet.

Derfor burde valget i september bli veldig lett for de fleste av oss!

Amund Garfors
Stortingskandidat for Demokratene, Nordland
Ankenes, 21.5.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 189 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015