header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garfors 060914Norge har, takket være et folkelig fellesskap inntil 1980/90 vært et av de fredeligste, harmoniske, tryggeste og mest funksjonelle land i verden. I de siste 30-40 år er Norge dessverre utviklet seg mer til et slags multietnisk kaos- og konfliktsamfunn. Og det takket være en misforstått snillisme koblet sammen med humanisme og liberalisme overfor fremmede folkeslag som ønsker seg et bedre liv, uten å delta i samfunnet. Men som mottar ei livslang trygd fra NAV.

På bakgrunn av den store forskjell i levekår i rike og fattige land, så er det ikke underlig at folk fra den fattige og konfliktfylte delen av verden vil hit til et forholdsvis rikt land som Norge. Men risikoen for at det norske samfunn vil bryte sammen under dette trykket av masseinnvandringen, både økonomisk og sosialt, den øker fra år til år. Alle har jo for lengst innsett at det "fargerike fellesskap" er en bløff, som ingen i praksis har interesse av. Den viktigste årsaken til de daglige konflikter og motsetninger mellom de ulike etniske grupper er at splittelsen i samfunnet er blitt en realitet. Der det nå registrere at både de voksende etniske grupper nordmenn i Norge og de etniske motsetninger øker i samme takt.

Og for at mitt perspektiv over en lite hyggelig utvikling ikke skal misforstås eller misbrukes, så vil jeg slå tydelig fast et viktig poeng; Det er at dagens norske politikere, det er nemlig de, som er den største faren for landets og folkets framtid! Nei, det er IKKE islam og muslimer som for tiden truer Norges frihet, nei på ingen måte! Dem har vi kontroll på, i hvert fall enda noen år. Den store trusselen mot det norske folk, den kommer nemlig innenifra, ikke minst fra den utvidede venstresiden som nå preger alle partiene på Stortinget, og som jeg kaller for Stortingspartiene!

Deres tankegods, woke og utopiske eventyr, det har nå effektivt gjennomsyret hele samfunnet. Der vi ikke lenger er i stand til å se hva som tjener landets beste eller ikke. Vi er dessverre fanget av en kollektiv og selvødeleggende psykose der vrangforestillinger florerer overalt. Og med apati og likegyldighet som den store trussel for et døende samfunn!

Ja jeg vil også påstå at de fleste muslimer i Norge har mer vett i hodet enn våre likegyldige og nedsnødde eliter som har sovna for lenge siden. Og i den grad islamister fra IS utøver en kommende trussel i Norge, så er nok det kun et uttrykk for et symptom på noe, og ikke en årsak til en stadig større del av folket som jeg vil kalle for den norske sykdommen. Ja der internasjonale forpliktelser spiller en langt større rolle enn å ta vare på sitt eget land og ikke minst våre eldre og pensjonister! Dette MÅ det bli slutt på! Derfor stem DEMOKRATENE ved høstens stortingsvalg! Vi lover at vi skal rydde opp!

Amund Garfors

Stortingskandidat for Demokratene i Nordland

Narvik, 21.6.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 90 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015