header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

alliansen logo redTorsdag 15. juli hadde undertegnede gleden av å delta sammen med Alliansen – Alternativ for Norge sin stand i Trondheim, øverst i Nordre gate. Det ble en selsom opplevelse.

På vei dit litt før kl 14.00 møtte jeg to representanter for «ordensmakten». Da kan vi regne med at vi får være i fred og formidle Alliansens budskap, tenkte jeg i mitt indre. Hele sju politibetjenter var i området. Dette ville nok gå greit.

Men her tok jeg feil. Etter at jeg hadde hilst på de andre deltagerne og så smått begynt å dele ut informasjonsmateriell til publikum, begynte ståheien. En gruppe på minst fem bråkebøtter fra en lokale gruppe av antifa-bevegelsen (?) kom stredene fram og begynte med sine velkjente protest-rop. Utstyrt med caps, munnbleier og solbriller tok de oppstilling ved standen. «Breiviks venner» var bl.a. slagord som gikk igjen. I tillegg hadde pøbelen folk på sidelinjen som bivånet, observerte og filmet.

Bråkebøttene holdt det gående i ca. én og en halv time – med politiet som tilskuere. Brosjyrer ble slått ut av hendene på våre folk og pøbelen kastet egg – med politiet som tilskuere. Det hele toppet seg da pøbelen tråkket på Det Norske flagget og det oppstod tumulter som igjen førte til håndgemeng. En av våre folk ble ført bort. Bråket fortsatte.

Vår rett til å ytre oss er nedfelt i Grunnloven og Menneskerettighetene. Når vi blir hindret i å formidle vårt budskap til publikum, brytes denne retten. Når attpåtil politiet lar dette skje viser det at vårt demokratiske samfunn er i oppløsning. Innsatsleder på stedet Karl Småland uttrykte at pøbelen hadde rett til mot-ytringer.

Til opplysning var det en lignende episode under urfolksfestivalen Riddu Riddu i Nord-Troms i 2019. Arbeiderpartiet hadde stand i en lavo der de hadde enkel matservering og pratet med folk. En kvinne som kom inn i lavoen begynte å ytre seg kritisk til Ap. Ifølge NRK Troms og Finnmark det som i dag har blitt på mote å kalle for «hat-ytringer». Episoden varte i ca. 20 minutter. Kvinnen ble ført bort av politiet og ilagt en bot på kr 10.000. Aps partisekretær Kjersti Stenseng reagerte også på episoden og støttet lokallaget i Kåfjord og kaller hendelsen et demokratisk problem. Stenseng var den som gikk i bresjen for å utestenge Alliansen, FMI og SIAN fra Arendalsuka i 2019.

I disse dager er angrepet på Ap og Regjeringen 22. juli 2011 i et spesielt fokus. Det snakkes om «å ta avstand» og «oppgjør» mot kreftene som foranlediget angrepet. Etter min mening var det mangel på demokrati som foranlediget angrepet for ti år siden. Ytringsretten snevres stadig inn i Norge. Pøbelfakter som vi opplevde på standen i Trondheim øker i omfang. Sensuren i statsfinansiert media skjerpes. Norske myndigheter styrer denne utviklingen.

Bjørnar Røyset
Alliansen – Alternativ for Norge
Listekandidat i Møre & Romsdal
Kristiansund, 10.8.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 418 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015