header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garfors 060914Ja det er vel all grunn til å stille et slikt spørsmål nå i denne tid, der alt ser ut til å stå på hodet? Eller kanskje en bare skulle velge den enkleste vei, tja, bare trekke seg tilbake fra alle konfliktsonene? Om det så gjelder både covid, klima, multikultur, kriminalitet i et samfunn som er i konflikt med seg sjøl? Og det mens medienes og ekspertenes framstilling er blitt en karikatur av en karikatur.

Norsk offentlighet trenger mer enn noensinne et alternativ til dagens løgnmedia (som Donald Trump kalte dem for) og det fordi folk blir ikke opplyst om hvor dårlig det egentlig er blitt i dette landet, og der de fleste politikerne kappes om å lyge mest mulig. Ja en kan nesten bli shizofren av mindre.

Saken er den, at vi beveger oss med stormskritt mot en annen og mer autoritær samfunnsform. Og det samfunnet vil ikke bli spesielt hyggelig. For i totalitære samfunn er mennesker blitt som maskiner, automater og atomiserte skapninger. Det rommet som menneskene tidligere hadde til fritt å innlate seg med hverandre, det er nå borte. Nå er det avstand og andre lover som skal følges. "Vi vet om deg" det er Jantelovens credo. Dersom disse som styrer samfunnet kan gjøre dette til sitt, da får vi noe helt annet enn Janteloven. Believe me! Da vi får vi et kontrollsamfunn slik MDG og andre globalister ønsker. Og bare tanken på et slikt overvåkingssamfunn, det vil få folk til å legge bort alt av samfunnsengasjement.

Det er viktig å danne relasjoner hvor man kan snakke sammen i full åpenhet. Og det er akkurat det som partiet DEMOKRATENE forsøker å få fram. Vi står verken til høyre eller venstre i politikken, men vi bygger opp noe nytt, hvor åpenhet og ærlighet skal råde. Og det er det som er demokrati! For uten denne åpenheten så vil demokratiet dø og være forbi. Ja, det må også være lovlig å si hva man mener nå en ser hvilke dette går. Der det nå er kommet så langt i dette landet, at sannheten ikke tåles å bli trykket i landets aviser! Hva er dette slags demokrati?

Har disse redaktørene glemt hva som står i Grunnloven?

For saken er den at dette hysteriet om covid, det kan være grunnen som gjør det mulig å innføre det autoritære styre. Et drøm som har ligget der og lurt og ventet på en anledning, ja bak multikultur og klimahysteri. Der alt nå skal brukes mot folket for alt det er verdt. For i dag, den 9.augst, så melder Dagsrevyen at nå innfører Frankrike koronapass, der man må vise fram dette papiret for å ta seg en kopp kaffe eller reise med et tog. Og fra 1.september så følger Italia opp de samme reglene om man bare skal besøke en kafeteria eller et museum. Og når har vi disse reglene her i Norge? Tro meg, de kommer også her!

Og direkte farlig blir det først når politiet blir disse regimenes forlengete arm i forhold til samfunnets utskudd og sammensurium som Erna Solberg kaller dem for. Ja, vi har allerede et politidirektorat på plass, med et kvinnfolk på toppen som aldri har sagt et vondt ord om masseinnvandring, islam og problemene som følger i kjølvannet. Politiet som snart er en vits, for de får sine politiske direktiver ovenfra, slik at den enkelte politimester ikke lenger kan tolke politiforskrifter fritt og rettferdig overfor befolkningen.

Til slutt må jeg bare komme med en av mine kjepphester, der jeg er både sjokkert og forbauset over hvordan den jamne nordmann enda ikke har forstått de økonomiske konsekvenser av å skifte ut det norske folk. Skifte oss ut med ei totalt mislykket og farlig fremmedkulturell innvandring. Har nettopp vært ei uke rundt i deler av Nordland, Troms og Finnmark i valgkamp for Demokratene. Og på meg virker det som folk flest er totalt likegyldige med å debattere eller bare å høre på, der man forsøker å opplyse dem om det faktum at Norges statsbudsjett er pumpet opp fra 200 til 300 milliarder kroner for å ivareta interessene til et hav av mennesker som tilnærmet har invadert landet vårt. Og der de ikke tilfører oss noe som helst positivt.

Er virkelig dette norske folk totalt ødelagt av oljealderen og der vi fikk det så altfor godt? Der vi i vår naivitet trodde at dette skulle vare for alltid? Mens vi betaler tilnærmet dobbelt skatter og avgifter for raskest mulig å bidra til å radere ut sitt eget folk og land?

For hva står det ikke i Bibelen? I fritt minne: "Et folk og et hus som er i strid med seg selv, det blir ikke stående"!

STEM DEMOKRATENE DEN 13.SEPTEMBER! VÅRT SISTE HÅP!

Amund Garfors
Stortingskandidat for Demokratene, Nordland
Narvik, 31.august 2021


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 452 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015