header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Folkets Hus Oslo wikimedia com

LO-forbund støtter terror, skriver artikkelforfatteren. Bilde: Folkets hus på Youngstorvet i Oslo. Youngstorvet er stedet der Bjarne Dahl i 1993 nær var ved å bli drept av bl.a. Internasjonale sosialister.

Jeg tenker her spesielt på disse forbundene som ofte står i front sammen med rabiate muslimer når SIAN har sine markeringer. De stiller med faner og medlemmer og støtter den muslimske pøbelen som ikke går av veien for vold og angrep på sivile og til og med på politiet. Har ikke disse forbundene sine tillitsmenn og medlemmer det minste kjennskap til lov og rett? For ikke å snakke om historie og islam sine misligheter i århundrer?

Selvmordsbombene ved flyplassen i Kabul i dag (27/8-21) var vel ren veldedighet? Har noen av medlemmene i disse forbundene lest koranen eller andre islamske skrifter? Har islam noe med fagforeninger å gjøre? Har slavene i Qatar noen rettigheter mens de jobber på sportsanleggene der? 15 000 døde siden de startet byggingen? Under islam finnes ingen fagforeninger. Bare slaver uten rettigheter. Men ”godhetsapostlene” her i landet støtter islam og terrorister. Tror de at de får noen rettigheter når muslimene tar over? Så naive kan ikke selv disse halvkommunistiske foreningene være. De må være utrolig historieløse.

Følger ingen av disse med i presse og kringkasting? Men følg med i de alternative nyhetene på nettet også. Da får dere vite sannheten. ARK og MSM forteller ikke sannheten. Det som foreningene tror de kjemper for er en stor bløff. De tror de viser solidaritet med en minoritet som blir diskriminert, men der tar de grundig feil. Disse naive ungdommene støtter noe av det verste tankegods og skrifter som finnes i verden i dag. SIAN derimot støtter ytringsfrihet, kristendommen, demokratiet, vår kultur, vårt flagg og vårt fedreland.

Mange av muslimpøbelen er ikke engang født i Norge kan vi anta. Mange av disse er ikke her for å delta i det Norske samfunnet, men for å hjelpe til å overta vårt fedreland. De er her på falske premisser og falske papirer. Dette viser de gang på gang. Hvorfor støtter disse LO-forbundene disse usiviliserte inntrengerne og lovbryterne? Støtter forbundene virkelig drap på alle som ikke er enige med islam?

Slik står det i koranen. Motstandere av islam skal drepes sier de. Kvinner har lite de skulle ha sagt. De kan behandles som dyr om det passer slik. Hvorfor orket ikke amerikanerne mer krig? Delvis fordi de hadde fått nok av et pill råttent samfunn som ikke ville bli sivilisert. Pedofile analerotikere og kvinnehatere. Er slike noe å risikere livet for? Men at homsene går i tog sammen med muslimene det er vanskelig å forstå. Selv om det blir påstått at ca 85 % av mannfolkene i visse strøk i Afghanistan bedriver analsex så skal de kaste homsene ned fra høye hustak. Eller steine dem. Da kan det bli lite mannfolk tilbake der. Lite kvinnfolk også. De som har mulighetene flykter for livet. Dette er islam i praksis. Men de fleste av de som flykter tar med seg den perverse kulturen sin dit de kommer. Så hvorfor skal vi ta inn enda flere til Norge? Vi har nok fra før.

Så neste gang SIAN holder en markering så forventer jeg at fagforeningene står på SIAN sin side av gjerdene. Støtte til islam har ingen ting med fag å gjøre. Hvorfor ikke vise solidaritet til de som har blitt mishandlet av sine muslimske ektemenn eller av klanen? Eller de som må bo på hemmelig adresse? Eller de som har forlatt islam? Men det er jo et faktum at LO støtter terrorister. PLO, Hamas, Taliban og diktaturet i Eritrea, sammen med den Norske staten. Islam er ingen religion. Ikke fred og kjærlighet heller. Arven fra Muhammed er ikke noe bedre enn arven fra Stalin. Islam har ingen ting å tilføre oss på noe område. Støtt heller SIAN.

Er det ikke et tankekors for LO at de landene som tidligere var under kommunismen og delvis under islam for lenge siden stenger grensene for disse ”flyktningene”. Hadde de enda vært ærlige. Mange av disse er regelrette utsendte soldater som skal bli sovende celler. Flere er arrestert allerede. Islamistene er ikke våre venner og vil aldri bli det. Hatet mot oss prekes på koranskolene og i moskeene. Hvorfor tillater vi slikt? Har vi mistet kjærligheten til vårt eget land? Respekten for vårt flagg, demokratiet og vår kultur? Bare trist for oss som bygget Norge.

Audun Berg
Molde, 11.9.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 659 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015