header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

islamJa så har noen av ”muldvarpene” kommet opp fra ”myra” og blitt hengt ut offentlig. Endelig var de noen som våget å få usmakelighetene opp i dagen. Flere av ”de styrende” blir tatt med buksa nede. Er det ikke reiserekninger så er det triksing med leiligheter og husleie. Muslim-elskerne blir avslørt i å ta imot penger ad omveier fra ekstreme islamske stater i skjul av samarbeidsgrupper og fremme av menneskerettigheter. Islam fremmer jo ikke verken fred eller menneskerettigheter. Hele greia stinker. På toppen er noen av disse de som ”liksom” vil holde tro og moral høyt hevet i forhold til oss vanlige verdslige. Mye høy sigarføring og gull og glitter.

Noen forsøker seg med stemmefiske ved å være mot innvandring, men samtidig skal de forsvare muslimer og islam. Dette henger ikke på greip. Enten lemper en møkk som henger på greip eller så gjør en det ikke. Og islam er uten tvil MØKK. Brutalitet, terror, diskriminering, kvinnefiendtlig og umenneskelighet. Det er islam i kortversjon. Og disse sponser ”kristenfolket” i Norge? Var det noen som en gang har hørt om noen sølvpenger til de fattige? Ikke bare 30, men 3,5 millioner kroner visstnok. Penger til fremme av islam i Norge. Og det finnes ikke snev av skam engang.

De har til og med fått med seg Den Norske Kirke på galskapen. En ”saueflokk” som ikke tør å stå opp for sin tro som landet har støttet seg på i 1000 år. Enkle prinsipper som etter bruddet med pavekirken har ført vestlig kultur frem til det vi er i dag i motsetning til islam som har tilført verden veldig lite egentlig. Ikke mye annet enn drap, fattigdom og slaveri. Er disse liksom ”styrende” så uvitende eller er de utspekulerte kjeltringer? Egentlig har de vel flere ganger bevist at de er begge deler. Ikke alle, men mange nok.

Det triste er at folk er så manipulerte og indoktrinerte at det blir ikke noe ”bondeopprør” engang. Ingen gule vester som protesterer, men dumme ungdommer som reklamerer for islam. Samtidig som kvinnene i Kabul tar til gatene og protesterer mot det samme med livet som innsats. Likedan som SIAN her i Norge. Det står i koranen at DEN SOM KRITISERER ISLAM SKAL DREPES. Akkurat slik er det. Og dette søppelet støtter muldvarpene og ungdommen i sin uvitenhet. Det er resultatet av SV-skolen siden 1960-årene. Så hvorfor betaler muslimer penger til ”samarbeid” når koranen sier at INGEN MUSLIM SKAL BLI VENN MED ”DE VANTRO”. I SÅ TILFELLE SÅ SKAL HAN DREPES. Likevel så bruker vi milliarder på ”liksom” å assimilere disse fanatikerne inn i det Norske samfunnet. Men bare noen få har tatt etter vår kultur. Resten maser om islam og sharialover.

Stakkars CTG som provoserte en av disse forskrudde ”småripsene”. Men vet hun ikke hva hun reklamerer for? Tydeligvis ikke. Det er reklame for islamisme og det muslimske brorskapet som er det verste innen islam, sammen med Taliban. Hvorfor er disse folkene her egentlig? Ikke for fred og frihet eller rettferdighet, men for å leve godt på våre velferdsordninger og vårt demokrati samtidig som de undergraver og sager av grenen de sitter på. Rett og slett usmakelig og løgnaktig. På toppen har vi en kulturminister som fremmer svineriet litt etter litt. Uansett hva han skriver og innrømmer så er han innerst inne islamist. Om han forlater islam så er han på muslimenes dødsliste. Så enkelt er det. Mannen må vekk.

Nå er det på tide at politikerne tar standpunkt til hva de egentlig står for. Vingleflokken har surret rundt lenge nok nå. Det er snakk om å se på og lære av Afghanistan. De vil nå innføre sharialov og fullt islamsk styre. Da vil vi få se det virkelige ansiktet til islam og Taliban. Det tror jeg blir et lite tiltalende ansikt. Med eller uten hijab. Mullaene har tatt over i Kabul.

Audun Berg
Molde, 8.9.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 135 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015