TV2 logo wikimediaTV2s logo. Wikimedia commons.

Endelig kom TV2 med en fyldig rapport om flyktningene fra Afghanistan. Hjerteskjærende historier. Unge gutter som har gått til fots i dagevis. Familier med små barn og ellers folk som flykter for livet. Nabolandene stenger grensene for dem og de blir banket opp og får alvorlige skader om de tar seg inn i landene ulovelig. Deres islamske meningsfeller vil ikke vite av dem. Ikke Taliban heller. Men hva er problemet?

Islam, islam og atter islam. Det skal drepes for den minste ting. Og slikt støtter den norske regjeringen uansett hvilken farge den sverger til. Islamiseringen av Norge skal fortsette. En må virkelig begynne å spekulere på om disse innvalgte er ved sine fulle fem. Er de virkelig så lite informert at de støtter islam? Det verste av tankegods som er komponert og satt på trykk. Profetens livshistorie er jo verre enn det verste som er beskrevet om massemordere i nyere tid. Hitler og Stalin blir jo som amatører i forhold til islam. Det gikk akkurat som mange skeptikere hadde fryktet i Afghanistan. Taliban tar over styringen og drapene og brutaliteten tiltar. Og så begynner ”de gode hjelperne” å sutre om mer hjelp. Og hedningene i Vesten skal hjelpe. Hvorfor skal vi hjelpe en slik ”nasjon” med perverse tradisjoner og en såkalt ”religion” av drapspåbud og svineri? Selv ikke de fanatiske islamistiske nabostatene vil vite av dem. Men hedningene i Vesten er gode nok. Om de hadde forlatt islam og blitt siviliserte så kunne de blitt i sitt land og levd i fred og fordragelighet. Så enkelt er det egentlig. DET ER STORT SETT ISLAM SOM ER GRUNNEN TIL PROBLEMENE. IKKE KRISTENDOMMEN. DET ER HERVED BEVIST IGJEN. ISLAM ER INGEN RELIGION, MEN EN TERROR OG DRAPSLÆRE.

Riktignok har det vært tørke og dårlige avlinger i flere år, men nøden som har oppstått beror stort sett på bakstreverske tradisjoner og islam. Her skal det ikke forandres på noe uansett om vi sulter i hjel. Det forteller pålitelige folk som har oppholdt seg der over noen tid. Det er ikke rart at naboene bygger murer mot dem og utplasserer hæren langs grensene. Selv om de har den samme umenneskelige islam der også. Hadde disse folkene dyrket mat istedenfor dop så kunne de hatt et liv de også, har vi grunn til å tro. Men i henhold til koranen så skal islamiseringen fortsette. Om ikke lenge så er de vestlige landene også ”skithol-land” likedan som muslimlandene om ikke dette svineriet blir stoppet. Men om noen protesterer så kommer en på dødsliste. Slik står det i koranen. Men om motstanden ble massiv så ville de kanskje tenkt seg om. Uansett så er ikke muslimer til å stole på. Løgn og bedrag er ærefult så fremt det fremmer islam. Mord og drap likedan. Til flere drap til flere jomfruer får en i muslimenes ”himmel” visstnok. Slik som det nå har blitt så kan de jo bare utrydde hverandre med alle de gratis våpen de fikk av NATO. Men de kommer neppe til den himmelen vi foretrekker å tro på. Men en himmel forsøker de å komme til og det er Norge og NAV.

Men i vår dumskap så skal vi antagelig importere enda flere potensielle kriminelle muslimer. Men nå er det nok. Se til Danmark. Nå må det stilles betingelser for opphold i Norge. Da må det bli som følger; Forlat islam, lær språk, lær om demokrati og sivilisasjon, lær respekt for andre mennesker, finn en jobb og tjen penger til eget liv. Konverter til kristendommen. Så enkelt kan det gjøres. Om ikke vårt tilbud er godt nok så bli hvor du er. Men for all del ikke kom hit til oss med alle de perverse tradisjonene og denne oppdiktede ”religionen” islam. Bare tull. Det er utvilsomt en del flinke folk blant disse folkene og som vi kan lære opp og bruke i arbeidslivet, men de må spille på lag med oss. Om ikke så er det rett tilbake dit de kom fra. Forskrudde fanatikere har vi ikke bruk for her. Andre land har krav om at kommer en bort i politiet eller søker om sosialhjelp så er det automatisk utvisning. Ganske fornuftig og logisk. Men her i Norge samler vi på kriminelle og sosialklienter som ligger staten til last. Utrolig. Til mer jeg leser og lærer om denne ”profeten” til mer motbydelig blir han. En av de definitivt verste personer som er beskrevet i historien. Hvorfor folk ser opp til en slik person det er ikke til å fatte. Så langt fra vår sivilisasjon og våre idealer at folk burde reagere. Vi må anta at det skyldes stor uvitenhet og manglende interesse for saken.

Audun Berg
Molde, 12.10.2021