taliban pixabay gerd altmann

Bilde: Gerd Altmann, Pixabay.com

Er det ikke snart nok støtte til terrorister og bunnfallet av menneskelig aktivitet? Nå er det noen som lufter at vi skal betale strømregningen for Taliban-styret i Afghanistan. DET MÅ ALDRI KOMME PÅ TALE. Nå har Norge støttet kriger og terrorister lenge nok.

Hvorfor skal vi støtte en kultur av perverse drapsmenn og fanatiske islamister? IKKE SNAKK OM. De har hatt mulighetene til å bygge ut sitt land likedan som mange andre, men de vil ikke. De har bevist at deres høyeste ønsker er å drepe andre mennesker så personlig kan jeg virkelig ikke opparbeide den store sympatien for disse islamistene. Problemene ligger i islam og gamle skrullete tradisjoner. Disse stammene hadde visstnok en rimelig høy kultur en gang i tiden helt til islam ødela både land og folk. Det blir ingen utvikling av å springe rundt i gatene i sandaler og med våpen for å straffe tilfeldige kvinner som er ute i nødvendig ærend. Kun syke folk driver på slik. Et lyspunkt er at de har noen driftige kvinnfolk som Taliban ikke tåler synet av. Hadde disse forskrudde ”studentene” tatt vare på sine kvinner så hadde de kanskje hatt en nasjon de også. Isteden har de et ødelagt land med en ødelagt befolkning som de stadig dreper noen av. Har ikke Norge og andre kastet bort nok liv og penger på disse galne muslimene? Nå dreper de to grenene av muslimer hverandre så sant de får muligheten, så hvorfor skal vi bry oss? La disse idiotene surre rundt i mørket uten strøm til de tar til vettet.

Jeg har i det siste satt av noe tid til islam-studier, men det må innrømmes at det er lite å studere på. Den ene historien verre enn den andre. Til mer jeg leser og lærer til mer motbydelig og grusom blir islam og profeten. Det skrikes opp om den kristne kirken om hvor forferdelig den har vært i historien. Og så kommer Hitler som også var fæl, og videre Stalin som var verre, og Mao som var enda verre, men ingen av disse slår Muhammed og hans sine disipler. Dette beskrevet av flere historikere. En endeløs historie av krig, henrettelser, mord, terror, overfall, kvinnemishandling, slavehandel, løgn, korrupsjon og svindel. Alt er tillatt så lenge det tjener islam. Tjener islam og en profet som er død for 1400 år siden? Er disse tilhengerne fullstendig blåst i hodet? Hva er hensikten? Hvorfor skal noen tjene og helliggjøre en karavanerøver og kriminell som er død for lengst? Og tankegodset han etterlot etter seg? Overhodet ingen ting å hefte seg ved annet enn forakt. Hadde noen skrevet noe slikt i dag så hadde de blitt fengslet umiddelbart. Mest sannsynlig. Men det meste er diktet i hop lenge etter hans død og tilpasset de forskjellige herskerne som det passet dem. Altså bløff og diktning. At noen fikk noe slikt overlevert fra en gud står ikke til troende. En slik menneskeforakt ville neppe en skaper overgitt til noen profet. Se på 1000 feil i koranen på nettet og døm selv.

Men koranen er jo enda så, men de andre skriftene og sharia loven er enda verre. Hvorfor så mange gidder å leve under slike forhold er ufattelig. Det vitner om manglende åndsevner. Men at vestlige regjeringer og andre innfører dette søppelet av tankegang og skrifter er mer forunderlig. Så godt som alt som tilhører islam strider mot sunn fornuft og lovene som de fleste siviliserte land støtter seg til. Så til slutt så står muslimene tilbake som en flokk med usivilisert villmenn som har som den største ære å drepe andre. Noen galne analfabeter som ikke vet bedre. Et annet sted i skriftene snakker de om sympati og toleranse, men det er bare løgn alt sammen. De har ingen sympati for andre men bare forakt. Det eneste de forstår er rå makt. Kristen toleranse og tilgivelse bare hånflirer de av. Snillismen kommer til kort. Godhetsapostlene feiler fullstendig. Muslimene har fått de vestlige landene akkurat dit de vil med sine skitne metoder og raseri. Men enda kan de stoppes om det er vilje til det i befolkningen. Om ikke så får de bare godta slaveriet som blir innført når herrefolket tar fullstendig over land etter land. Heldigvis setter noen av de østlige landene ned foten.

Audun Berg
Molde, 30.10.2021