header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

afrikansk frekkhet

Heder til disse to som gjør en frivillig innsats for ungdommer. Men ingen tør å peke på hvorfor situasjonen er som den er. Og hvorfor er det så mange som er utenfor? Jo en ting og det er islam. Islam og atter islam. Når ungdommene blir opplært fra hjemmet til å hate alt Norsk og alle som ikke er muslimer så blir det slik.

De bare følger koranen og vel så det. Da blir det slike forhold som på Holmlia og Mortensrud. Og hvem er det som stort sett er de kriminelle? Muslimer av en eller annen opprinnelse. Det er vel så grundig bevist at det ikke er diskutabelt. Men det skal ikke nevnes offentlig. Noen kunne jo bli merket og stigmatisert må vite. Ja og hva så? Skal offeret straffes eller skal forbryteren straffes? Hvem er skyldig? Offeret som kanskje bare tilfeldig var på stedet eller han som hadde våpen og aktivt henrettet offeret? Hvorfor? Mange var til stede, men ingen tør si noe. Overvåkningskameraene var ødelagte og politiet famler i mørket. Og der blir de nok lenge. Mafiaen og islam har tatt over. Fritidsklubber og tilbud nytter ikke for disse folkene. Repatriering er det eneste riktige. Da kan vi kanskje få tilbake vår tidligere trygge tilværelse. Folk må kunne handle, samle seg eller ta buss og bane uten å føle seg i livsfare. Eller å bli ranet eller til og med drept. Denne ukulturen kommer fra koranen, islam og hjemmet. Herrefolket som har blitt importert har liten respekt for undermenneskene og slavene som holder dem med hus, mat og penger. Slik er fakta. Men at det blir noe bedre med en ny regjering av muslimelskere det er vanskelig å tro. Flere av partiene vil importere enda flere potensielle forbrytere. Helt ufattelig dumskap.

Som nasjon har vi kommet til det punktet at vi må ta standpunkt til hva vi vil. Vil vi fortsatt ha et demokratisk land etter kristne og sosialistiske prinsipper med respekt for mennesker eller vil vi ha full islamisering med alt det medfører? Vil virkelig flertallet av folket tilbake flere hundre år? Vil de godta kvinneforakt, voldtekter, yrkesforbud, skoleforbud og sosial utestenging? Vil kvinnene gå 1400 år tilbake? Det er det vi står ovenfor. Full islamisering. Jeg har undersøkt litt rundt omkring om hva folk vet om islam og det er sjokkerende lite. Muslimene har jo en gud og da er alt i orden. Og de ber jo 5 ganger for dagen, helt fantastisk. Ja men hva ber de om? Vet vi noe om det? Hva messer de om i moskeene som vi delvis har spander på dem? Hva med hatprat imamene som de sverger til i alle spørsmål? Flere er bannlyst internasjonalt for hatefulle ytringer, men hva med Norge? En mistet jobben nylig.

Men når en ordfører vil begrense ytringsfriheten og forsvare mobben da har vi kommet for langt. Det ryktes at muslimene i Drammen skal drive reklame for islam med opprop på plakater. Men tekstene de vil bruke er jo direkte løgn om en kjenner litt til historien og muslimske skrifter. En makeløs frekkhet. Men slik er islam. De andre har alltid skylden for muslimenes angrep og raseri. Som i Porsgrunn. Fire fredelige personer fra SIAN var problemet. Men pøbelen som laget bråk og kostet politiet penger de var heltene i følge tankegangen til ordføreren. Men heldigvis fikk han korreks av politiet og juristen. Takk for det. De fire som står opp for sannheten blir stemplet som forbrytere mens den angripende bermen blir heltene. Helt utrolig. Det ryktes at denne pøbelgruppen er betalt for å reise rundt i landet for å lage bråk for SIAN sine demonstrasjoner. Samme opplegget som Antifa i USA. Men det virker som om at politiet har begynt å ta jobben sin alvorlig. De må i det minste ha et visst ansvar for å håndheve Grunnloven. Men det har vi ikke sett så mye til i disse konfrontasjonene med SIAN. Hadde folk fått høre hva SIAN sier så hadde de jaget muslimene over alle hauger. Pøblene viser akkurat hva islam er. Raseri og vold mot alle som ikke er enige med dem. Og slik skal de oppføre seg i følge koranen. Vil virkelig folket ha dette tyranniet? Om de hadde hatt kunnskap så tviler jeg på at de vil ha islam. En gal manns tanker.

Audun Berg
Molde, 2.11.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 52 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015