header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

orban korridor

«Hvis dere trenger de, ta i mot dem»: Orban tilbyr en korridor for kulturfremmede som skal leve som sosialturister i Vest- og Nord-Europa.

Det er mer enn kjent at Ungarn og ministerpresident Orban ikke er en tilhenger av EU sin migrasjonspolitikk. I motsetning til de vestlige ukulturnasjonene forholder han seg til Schengen- og Dublin-avtalene som sier at de nyankomne skal søke i det første landet de kommer til, ikke å bevege seg til de landene som tilbyr mest i sosialhjelp.

I Ungarn er det nærmest umulig å søke om asyl, da de såkalte «flyktningene» kommer fra sikre tredje-stater.

Ungarsk grensekontroll er «illegal»
I 2015 bygde de en grense mot Serbia. Kulturfremmede som blir pågrepet blir uten unntak sendt tilbake.

EU sin flyktningkommisjon UNHCR og forskjellige NGOs betegner Ungarns asylpolitikk som «illegal» og mener dette bryter mot EU og internasjonal rett. Dette passer ikke FN sin agenda om å oversvømme Europa med ikke-europeere og for å foreta en befolkningsutveksling. Derfor har eurokratene i EU innledet undersøkelser om kontraktsbrudd og truer med sanksjoner mot et land som følger vedtatte lover og regler.

Hvis dere trenger de, ta i mot dem»
Orban har derfor reagert og tilbudt det dekadente vesten en korridor gjennom Ungarn hvis de ønsker flere sosialturister: «Hvis dere trenger de, ta i mot dem.»
Orban mener også at flere varianter av Coronaviruset blir spredt av de kulturfremmede. Dette er et tema som blir møtt med taushet i vestlige systemmedier. Vesten styres av følgende agenda:

  1. Disiplinering og kontroll av befolkningen gjennom lovstridige innskrenkninger i menneskerettigheter: Tester, nedstengning, karantene, reisebegrensninger, kombinert med en løgnpropaganda om farligheten av et virus hvor over 99 % overlever.
  2. Masse-immigrasjon er i denne «farlige» pandemitiden et ikke-tema og en tsunami av hovedsakelig testosteron-fylte unge menn i kampdyktig alder importeres til sosialsystemene i Vesten.

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 56 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015