header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

afghanistanFolkeutvekslingen og degenereringen av Europa fortsetter.

Hvis Afghanistan ikke får tilgang til fryste reserver i utlandet og ytterligere finanshjelp vil «det denne vinteren komme titusenvis afghanere til Europa». Dette sier Ahmad Wali Haqmal i det afghanske finansdepartementet.

Allerede i august forsøkte Taliban å få tilgang til sentralbankens midler, uten å motta et svar. 9,5 milliarder US-Dollar er fryst og sperret i Federal Reserve Bank of New York. 430 millioner US-Dollar i den tyske Commerzbank, 94 millioner i den tyske sentralbanken og ytterligere 660 millioner Dollar i Sveits, administrert av et konglomerat forskjellige sentralbanker.

Grunnen til at de ikke får tilgang på midlene er ifølge IWF: «Internasjonalt er det fortsatt uklart om man skal anerkjenne regjeringen i Kabul og derfor frigis ingen midler.» Taliban tilbakeviser dette og finansdepartementet uttaler offisielt: «Pengene tilhører den afghanske nasjonen. Det å fryse våre reserver i utlandet er uetisk og i strid med alle internasjonale lover og moralske verdier».

En total katastrofe for Afghanistan og Europa
Afghanistan er i en vanskelig humanitær krise og flere eksperter, derunder WFP-direktør David Beasley: «Denne vinteren blir millioner av afghanere tvunget til å velge mellom sult eller migrasjon. Dette vil utvikle seg til en total katastrofe hvis Vesten ikke responderer på fordringene fra Kabul.»

Hva som venter Europa ser vi bare begynnelsen på grensen til Polen i disse dager. (Og HER og HER.)

Shah Mehrabi fra den afghanske sentralbanken sender et tydelig signal til EU og Europa: «Europa vil bli rammet sterkest hvis vi ikke får tilgang til våre egne midler. Hungersnøden truer og de vil komme til Europa.»

FMI fastslår at invasjonen allerede er i gang og med den kommer det flere potensielle terrorister til vårt kontinent og folkeutvekslingen av befolkningen i Europa fortsetter. Den som fortsatt ikke innser at Europa er blitt et destabilisert kontinent hvor en voldsspiral øker dag for dag er i komplett velstandskoma.

Avslutningsvis: Hvorfor blir ikke midlene frigitt? Ønsker de styrte, styrende folkeforræderne i Europas regjeringer og EU en masseinvasjon som vi opplevde i 2015?

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 57 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015