header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

immigranter 1

Endelig! Ut med pakket. I Europa er de ikke velkommen.

Zagreb/Aten: Gjennom hemmelige operasjoner gjennomfører kroatiske og greske spesialstyrker en tvungen deportasjon av kulturfremmede fra EU, slik at fremmede sosialturister ikke skal kunne søke asyl i Europa.

Undersøkelser gjennomført av Lighthouse Reports, ARD-Magasinet Monitor, Libération, Novosti, RTL Kroatien und Pointer. Disse ikke helt regelkonforme, men helt nødvendige aksjonene blir delvis finansiert av europeiske skattepenger. Kroatiske intervensjon-politi og spesialenheter fra den greske kystvakten benytter i disse helt nødvendige oppgavene uniformer uten kjennetegn og finlandshetter. Internt kaller man operasjonene «Korridor». Eurokratene i Brüssel på sin side sier at de ikke godkjenner «Pushbacks» og er «meget bekymret».

I Kroatia drives invasjonsstyrkene tilbake til Bosnia og i Hellas benyttes elitetroppene KEA og kystforsvaret for å tvinge de kulturfremmede tilbake. De greske og kroatiske regjeringene nekter å svare på alle spørsmål fra undersøkelsene fra den statsfinansierte løgnmediaen nevnt ovenfor.

Men nå finnes det alternativer, iallfall for Norge med den folkefiendtlige regjeringen: Det er nok bare et tidsspørsmål før idiotene på Løvebakken beslutter en flykorridor direkte til Gardermoen.

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 59 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015