immigranter 1

Endelig! Ut med pakket. I Europa er de ikke velkommen.

Zagreb/Aten: Gjennom hemmelige operasjoner gjennomfører kroatiske og greske spesialstyrker en tvungen deportasjon av kulturfremmede fra EU, slik at fremmede sosialturister ikke skal kunne søke asyl i Europa.

Undersøkelser gjennomført av Lighthouse Reports, ARD-Magasinet Monitor, Libération, Novosti, RTL Kroatien und Pointer. Disse ikke helt regelkonforme, men helt nødvendige aksjonene blir delvis finansiert av europeiske skattepenger. Kroatiske intervensjon-politi og spesialenheter fra den greske kystvakten benytter i disse helt nødvendige oppgavene uniformer uten kjennetegn og finlandshetter. Internt kaller man operasjonene «Korridor». Eurokratene i Brüssel på sin side sier at de ikke godkjenner «Pushbacks» og er «meget bekymret».

I Kroatia drives invasjonsstyrkene tilbake til Bosnia og i Hellas benyttes elitetroppene KEA og kystforsvaret for å tvinge de kulturfremmede tilbake. De greske og kroatiske regjeringene nekter å svare på alle spørsmål fra undersøkelsene fra den statsfinansierte løgnmediaen nevnt ovenfor.

Men nå finnes det alternativer, iallfall for Norge med den folkefiendtlige regjeringen: Det er nok bare et tidsspørsmål før idiotene på Løvebakken beslutter en flykorridor direkte til Gardermoen.

Nettredaksjonen