header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

slave krig

Kari og Ola idiot skal helst være barnløse og bli omformet til en arbeidende og kontrollert systemslave. Bilde: Pixabay.com

Målet til våre fiender er den komplette ødeleggelsen av grunnlaget for et normalt samfunn. De som hevder noe annet er enten konspirasjonsteoretikere, høyreekstremister, nazister eller alt sammen på en gang.

Jeg vil ikke være negativ, men er overbevist at vi befinner oss i en krig. En virkelig krig organisert av de globalistiske neo-marxistene som ironisk nok har et samarbeid med de virkelig rike og de som virkelig styrer verden: Big Money, Big Data og Big Business. De agiterer sammen mot den vestlige, demokratiske og fortsatt delvis oppklarte vestlige sivilisasjonen.

Målet til våre fiender er den komplette ødeleggelsen av grunnlaget for et normalt samfunn som i dag representerer Norge, Europa og nasjonalstater. Det skammelige er at de fleste går med lukkede øyne og mener at det går bra for vårt fedreland og de som hevder noe annet blir definert som konspirasjonsteoretikere, høyreekstremister, nazister eller alt sammen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Dette er ingen konspirasjonsteori
Det er en asymmetrisk krig da våre fiender benytter all mulig ammunisjon for å påvirke offentligheten, altså alle borgere. Fienden agerer sammen i en hellig allianse bestående av en divisjon politikere, deres allierte i MSM, kirken, forskjellige NGOs, firmaer i finans-, medisin- og sosialindustrien og statsfinansierte organisasjoner. Dette er et kompleks kooperativ med alle politikere, medier og organisasjoner med deres religiøse våpenarsenal. Det endelige målet er å omforme Kari og Ola Nordmann til å godta en innskrenkning i deres menneskelige suverenitet- og bestemmelsesrett i et nasjonalt verdisamfunn.

Kari og Ola idiot skal helst være barnløse og bli omformet til en arbeidende og kontrollert systemslave. Den nye feudal-klassen som målbevisst arbeider for «The New World Order» skal fortsatt leve i fred, ro og luksus i sine avgrensete sikkerhetssoner, betalt av deg.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Jeg vil aldri oppgi min kamp for å avdekke den asymmetriske krigen fra fienden mot oss enkeltindivider og nasjon. Dette uavhengig av hvilke mangfold av detaljpolitiske prosjekter og statsfinansierte aktiviteter som bekjemper en sunn menneskeforstand.

«Det er riktig at det eksisterer en klassekamp, men det er min klasse, oss rike som styrer premissene for krigen og vi vil vinne.» Warren Buffett.

Martin E. R. (Skribenten er kjent av Nettredaksjonen)

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 90 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015