slave krig

Kari og Ola idiot skal helst være barnløse og bli omformet til en arbeidende og kontrollert systemslave. Bilde: Pixabay.com

Målet til våre fiender er den komplette ødeleggelsen av grunnlaget for et normalt samfunn. De som hevder noe annet er enten konspirasjonsteoretikere, høyreekstremister, nazister eller alt sammen på en gang.

Jeg vil ikke være negativ, men er overbevist at vi befinner oss i en krig. En virkelig krig organisert av de globalistiske neo-marxistene som ironisk nok har et samarbeid med de virkelig rike og de som virkelig styrer verden: Big Money, Big Data og Big Business. De agiterer sammen mot den vestlige, demokratiske og fortsatt delvis oppklarte vestlige sivilisasjonen.

Målet til våre fiender er den komplette ødeleggelsen av grunnlaget for et normalt samfunn som i dag representerer Norge, Europa og nasjonalstater. Det skammelige er at de fleste går med lukkede øyne og mener at det går bra for vårt fedreland og de som hevder noe annet blir definert som konspirasjonsteoretikere, høyreekstremister, nazister eller alt sammen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Dette er ingen konspirasjonsteori
Det er en asymmetrisk krig da våre fiender benytter all mulig ammunisjon for å påvirke offentligheten, altså alle borgere. Fienden agerer sammen i en hellig allianse bestående av en divisjon politikere, deres allierte i MSM, kirken, forskjellige NGOs, firmaer i finans-, medisin- og sosialindustrien og statsfinansierte organisasjoner. Dette er et kompleks kooperativ med alle politikere, medier og organisasjoner med deres religiøse våpenarsenal. Det endelige målet er å omforme Kari og Ola Nordmann til å godta en innskrenkning i deres menneskelige suverenitet- og bestemmelsesrett i et nasjonalt verdisamfunn.

Kari og Ola idiot skal helst være barnløse og bli omformet til en arbeidende og kontrollert systemslave. Den nye feudal-klassen som målbevisst arbeider for «The New World Order» skal fortsatt leve i fred, ro og luksus i sine avgrensete sikkerhetssoner, betalt av deg.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Jeg vil aldri oppgi min kamp for å avdekke den asymmetriske krigen fra fienden mot oss enkeltindivider og nasjon. Dette uavhengig av hvilke mangfold av detaljpolitiske prosjekter og statsfinansierte aktiviteter som bekjemper en sunn menneskeforstand.

«Det er riktig at det eksisterer en klassekamp, men det er min klasse, oss rike som styrer premissene for krigen og vi vil vinne.» Warren Buffett.

Martin E. R. (Skribenten er kjent av Nettredaksjonen)