hodeinfluensa

Det er en kjensgjerning at sykdommer som befinner seg i hodet gjør deg syk, fordi du mister lysten til å leve og immunforsvaret ditt svekkes.

Akkurat dette passerer akkurat nå med kjempeprofitt for Big Pharma og en reduksjon av vårt immunforsvar og helse.

Korona er en hodeinfluensa som har fortrengt alt annet. Nå som den egentlige influensaen er som forsvunnet fra jordens overflate styres og behersker korona våre tanker og følelser. Vår hjerne er redusert til å reagere som en hypokonder. Det minste tegn på nysing eller litt halssmerter gjør at man får dødsangst.

De ansvarlige har virkelig gjort alt for å ødelegge oss. Et virus som ikke er dødsfarlig (0,3 % dør av Covid-19) er med all makt og alle midler implementert i våre hoder. Nå kommer det ikke mer ut og skal forbli der for det egentlige målet er å gjøre oss alle til viljeløse vaksine-junkies. Nå skal vi hangle oss fra vaksine til vaksine mellom et nytt skudd med eksperimentell mRNA vaksine. Majoriteten av befolkningen godtar tvangstiltak og innskrenkninger i grunnleggende menneskerettigheter: La oss alle vegetere som bitre og angstfylte forsøkskaniner.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Denne kunstige og planlagte pandemien har forvandlet oss i zombies og alt dreier som ett tema: Covid-19. Siden begynnelsen av 2020 ble første gang vilkårlige og ikke verifiserbare tall offentliggjort og den dag i dag holder regimet oss som fanger med begrunnelser som vitenskapelig ikke underbygges.

Korona følger oss hvert eneste sekund, fra morgen til kveld. Overalt, i det offentlige livet og privat, ved innkjøp, reiser, arrangementer, familiesammenkomster, barer, restauranter i offentligheten, plakater og privat. Statspropaganda 24/7 i radio og TV med selverklærte spesialister og politikere som «mener» og «tror». Viruset er ikke til å bli kvitt og ører og øyne pumpes fulle.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Korona har forandret by- og reisebildet. Overalt er det plakater med formaninger, og på digitale infotavler opplyses det om nye indisie-tall og at man må sette et booster-skudd. Mennesker med ansiktsbleier blir minnet på at ingen er udødelig og at døden venter på de som ikke bruker uvirksomme masker.

Døden er blitt vår daglige ledsager og vi alle er potensielle drapsmenn eller på nippet til selvmord.

Barn blir indoktrinert og en naturlig barndom er fraranet. Mange er plaget av angst og er regelrette psykovrak som uten et naturlig immunsystem tilbringer mer tid alene enn på en leke- eller sportplass. Hysteriske foreldre tror at avkommet med det minste forkjølelsessymptom må til legevakten eller sykehus da de er overbevist om at det handler om en dødsdom.

Solidaritet-samfunnet er sprengt i fillebiter og solidaritet finner vi kun i en massegrav. De som er ansvarlige for katastrofen blir ikke stilt til regnskap eller for retten, men de som påpeker medisinske fakta om den planlagte verdensomspennende plandemien blir sensurert, forfulgt og behandles som annenrangs borgere.

Firkløveret bestående av grådige Pharma-konserner, korrupte politikere, dumme «journalister», korrupte stats-vitenskapsmenn, samt et partisk rettsvesen har oppnådd det de ville med hjernevasken:

Majoriteten av befolkningen består nå av en hær med angstfylte «vaksine»sprøyte-avhengige som følger ordre fra NWO og deres marionetter.

Morten Lorentzen
Moss, 28.11.2021