header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

stortingsrepresentant

Tilliten til norske politikere er synkende.

Tilliten til Stortinget og Regjeringen synker til et lavmål. Spørsmålet blir om hvor lenge vi skal finne oss i alt snusket de driver med. De som gikk av var ille, men de som tok over viser seg å være like ille, om ikke verre. Når skal disse valgte følge våre lover og regler? Hvor er moralen og etikken? Det er tydelig at islamsk tankegang og oppførsel har gjennomsyret styresettet og administrasjonen. Våre gamle kristne idealer har forsvunnet over natten. Ærlighet og rederlighet er ikke lenger noe en kan forvente fra det offentlige eller inntrengerne.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det er jo fritt frem å investere sine penger i eiendom, men når det blir spekulasjon i svindel da blir det noe annet. Triksing med reiserekninger eller trygd er et annet stort område. Har det blitt likedan i Norge som i mange av de landene vi helst ikke vil bli sammenliknet med? Korrupsjon, løgn, fusk og fanteri, kompiser som dekker over misligheter fører ikke styresettet fremover. Før eller senere vil det komme frem og de må fratre frivillig eller bli kastet med makt. En stor skam for partiene og for landet som rekner seg for å være sivilisert. Med islamiseringen har landet beveget seg mer og mer i usivilisert retning. Men det er en villet politikk. En som forsøkte å bremse ble eliminert. Jeg tenker her på Synnøve Fjellbakk Taftø. Det var Jonas og Gro som fikk henne buret inne. Hun protesterte mot sviket med EØS. Siden har sviket fortsatt på stadig flere områder. Med det siste budsjettet skal innbyggerne straffes. Det henger ikke på greip. At gamle, syke, invalide, og andre som trenger støtte blir avspist med småpenger er skammelig. Dette samtidig med at det bevilges milliarder til terrorister og til folk som aldri skulle ha kommet til landet. Til og med djævelskapen islam får millioner til å drive statsfiendtlig virksomhet i Norge. Til sammen så må en kalle dette Landssvik, siden Norske borgere kommer stadig lengre ned på rangs stigen. Inntrengerne får stadig bedre fotfeste og tar seg til rette. Diskrimineringen og forskjellsbehandlingen av Norske borgere tiltar. Våre ”myndigheter” er ikke på de gamle Norske innbyggernes parti lengre. Inntrengerne skal tydelig favoriseres. De gamle som bygget landet har blitt en salderingspost.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Norge skal redde verden mener politikerne. Kanskje det, men ikke med skatter og avgifter. Disse skattene og avgiftene er for mange så høye at det blir smertefullt. Vårt bidrag til reduksjon av gassutslipp som disse skattene skal ordne med er så lite at det ikke kan måles. Men befolkningen i Norge skal straffes for andre sine utslipp. Og dette i et land som egentlig flyter over av penger. Vanstyret har vært påtagelig under den siste regjeringen. Er Norske borgere for dumme til at vi kan styre oss selv? Det kan virke slik siden stadig mer skal til utlandet. Vi er ikke lengre en selvstendig nasjon, men dirigert av andre og ikke minst islam.

Hvor lenge skal vi vente på at lovene blir holdt igjen. Det er et faktum at ”68erne” har mer og mindre styrt Norge i stadig mer kommunistisk retning. Det er bare det at den politikken virker ikke. Hvorfor kollapset DDR? Og resten av kommunistlandene stort sett? Det burde være lett å finne ut Hva Det Var. Hele samfunnet er gjennomsyret av en sosialisme som ikke virker. Men de indoktrinerte ser ikke feilene. Nå igjen skal ”kapitalistene” skattlegges og settes til veggs. Mange har satset alt de hadde for å skape seg en fremtid for seg og sine og når de greide det så skal de straffes. Da skal ”samfunnet” og sosialistene konfiskere verdiene som er skapt. Hvor mange av sosialistene har skapt verdier? Ikke så mange. Uten egeninteresse og eget arbeid blir det lite skapt. I sosialismen er det lite gulrot, men mye pisk. Og mye slaveri. Det er beklagelig at de valgte har en så lunken holdning til demokratiet og ytringsfriheten. Har de glemt hvorfor de ble valgt inn av folket? Var det bare lønnen og gunstige pensjoner som lokket? Noen få ”urokråker” tør å si ifra, men nytter det? ”Dypstaten” vinner uansett.

Audun Berg
Molde, 4.12.2021


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 875 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015