header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Idomeni, Greece - March 17, 2016: Refugees from Syria sit by their tents in the refugee camp of Idomeni.

Gadaffi: «Hvis jeg blir drept, vil det strømme migranter til Europa.»

Den nylig offentlige risikoanalyse fra Frontex, grense-agenturet til EU som er komplett udugelig til å beskytte Europas grenser, gir en pekepinne på hva fremtiden vil bringe: Den ser bokstavelig talt brun og svart ut.

Konsekvensene av en innbilt korona-pandemi får mange konsekvenser, også for migrasjon. I 2020 ble det registrert 120 000 illegale grensepasseringer til EU. Dette er det laveste tallet siden 2013 og skyldes bedre kontroller og stengte grenser. Risikoanalysen til Frontex viser også at næringslivet har hatt en stagnasjon, men menneske-smuglerne har økt i antall. Nå er 9 000 nye smuglere registrert, en økning på 19 % siden 2019.

Jens Stoltenberg er en krigsforbryter
Rapporten bekrefter at trykket er størst i det østlige Middelhavet, Vest-Balkan og grensene i Øst-Europa.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det er også en realitet at «migranter» fra Afrika fortsatt kommer illegalt til Europa, og her spiller Libya en sentral rolle. Libya, dette borgerkrigs-herjede landet som bl.a. USA, Frankrike og Norge folkerettsstridig terrorbombet i 2011 og bidro til drapet på Moammer al-Gaddafi, sa engang: «Hvis jeg blir drept, vil det strømme migranter til Europa.»

24. desember skal det avholdes valg i Libya, men makt-vakuumet mellom General Halifa Haftar som kontrollerer sør og øst av landet og enhets-regjeringen (GNA) som med vestlig støtte kontrollerer Tripoli, virker like uløselig som lavinene av fremmede som uten hindringer innvaderer Europa. EU er ikke kapable til, eller ønsker ikke å beskytte Europas grenser og resultatene opplever den utrydningstruede befolkningen i Europa daglig.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Frontex henviser til Verdensbanken som estimerer at «pandemien» har ført til mellom 88 og 115 millioner mennesker som nå lever i «ekstrem fattigdom». En betraktelig del av disse ønsker å komme til Europa og store deler av Afrika vil oppleve en næringslivskrise som følge av korona. Frontex interpreterer befolkningstallene i sammenheng med denne utviklingen: «1,1 milliarder mennesker lever sør for Sahara i Afrika.»

De to faktorene, uløste maktforhold i Libya og migrasjonstrykket fra Afrika, samt en politisk elite som arbeider for en folkeutveksling, gjør at Europa nærmest er gisler.

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 355 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015