klistremerkeFMI sier NEI til flerkultur og utskifting av nordmenn.

Begrepet «utskifting av egen befolkning» er ikke stuerent, men man er nødt til å spørre seg hvorfor når man ser på tall over demografiske endringer i europeiske land.

Dette er selvsagt fullstendig illegitimt og langt over grensen til det kriminelle i hva man utgir for å være demokratiske land. I demokratier skal et opplyst folk velge sin egen fremtid og skjebne.
Multikulturen ble delvis innført under radaren med vikarierende motiver, og den ble til dels stappet ned i halsen på oss under en massiv statlig kampanje av propaganda, indoktrinering og anvendt gruppepsykologi.

Noe valg hadde vi ikke under elitenes gigantomani, og nå har 68-erne og maktpolitikerne og kapitalistene som manipulerer dem greid å dekonstruere urgamle kultur- og nasjonsfelleskap på 40 korte år. Og ved det frata oss fremtiden som herrer i egne hjem, og mulighetene til å leve livene våre under våre egne kulturelle virkelighetskonstruksjoner, for all fremtid.
En kriminalitet og et overgrep og et svik uten sidestykke, og politikerne er livredde for at folket skal våkne opp til den massive vanskjøtselen og ødeleggelsen de er ansvarlige for.

FNs egen definisjon av folkemord er faktisk fullstendig dekkende for utviklingen vi står midt oppe i. Frihetens tre har råtnet på rot og trenger akutthjelp og fornyelse, og det er det bare vi, folket, som kan sørge for.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 15.12.2021