header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

gates bil fengsel

Hvorfor har regjeringen Solberg pøst inn millioner av norske skattekroner i Gates Foundation?

Mr. Microsoft ble og blir hypet som "vaksinasjonsguruen" under pandemien, selv uten medisinsk bakgrunn. Men han kjenner til programvare, og det er kanskje derfor han er så lidenskapelig opptatt av å fremme genvaksinasjon med mRNA messenger-systemet, som smugler kommandoer inn i den menneskelige cellen som et "antivirusprogram". Men, Bill Gates strålende glans smuldrer sakte bort.

I løpet av skilsmissen fra Melinda skal den antatt upåklagelige filantropen ha hatt kontakter med Jeffrey Epstein. Det er uklart om også han, sammen med verdens kjendiser, stupte inn i Epsteins perverse «Lolita Express» høyt over skyene. Gates Supermann-image kan få det neste tilbakeslaget i India, en høyborg i vaksineimperiet hans: Der etterforsker Høyesterett ham for vaksinasjonsdrap. Det er det første søksmålet av denne art i hele verden.

Verdensmediene i lommen
Den som betaler, skaper. Med denne strategien har Gates bygget et føyelig medieimperium de siste årene. MintPress har undersøkt rundt 30 000 individuelle donasjoner fra Gates Foundation. Portalen viser mange av dem i detalj. De gikk til de amerikanske nyhetsnettverkene CNN, NBC, NPR, PBS og The Atlantic.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

I Storbritannia tok BBC, The Guardian, Financial Times og The Daily Telegraph, m.fl. i mot donasjoner fra den sjenerøse filantropen. Den tyske «Spiegel», den spanske «El Pais», den franske «Le Monde» og globale TV-stasjoner som Al-Jazeera nøt godt av Gates «uselviske» velvilje. I Norge kan vi nevne Schibsted og Amedia. Felles for de alle er at de har propagandert ikke verifiserbar info om Sars-2, men som fremmer agendaen til Bill Gates, WEF, WHO, Agenda2030 og New World Order.

Infiltrasjon av underholdningsindustrien
De "finansierte medieprosjektene" utgjorde 319,4 millioner dollar. Ifølge MintPress er denne summen sannsynligvis ikke fullstendig. Kun direkte donasjoner til selve presseorganisasjonene eller til prosjekter som kunne identifiseres som en mediekampanje fra informasjonen på Gates Foundations nettsider ble regnet med. Tusenvis av tilskudd som indirekte finansierte mediearbeid regnes ikke med. MintPress kaller det et partnerskap med Viacom, paraplygruppen til MTV, VH1, Nickelodeon og BET. Ingenting vises i detalj på Gates Foundation-nettstedet, sier de.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

MintPress og andre medier rapporterer at Gates Foundation betalte underholdningsgigantene for å legge til informasjon og reklamer til programmeringen for å endre hele historien i populære programmer som "Emergency Room" og "Law & Order". Hele manus er endret til å inkludere pedagogisk innhold, inkludert folkehelse, HIV-forebygging og spredning av smittsomme sykdommer.

Hvorfor regjeringen Solberg har pøst inn millioner av norske skattekroner i Gates Foundation bør det ikke herske noen tvil om: Utryddelsen av nasjonalstaten til fordel for multinasjonale styringsformer under ledelse av tvilsomme transhumanister som eksempelvis Klaus Schwab og hans dubiose World Economic Forum.

Pseudo-vitenskap
Penger gikk også til prosjekter designet for å oppmuntre til samarbeid mellom medisinske eksperter og TV-skribenter og -produsenter. Ifølge MintPress har stiftelsen også «kjøpt inn» akademiske kilder. Nesten 14 millioner amerikanske dollar har derfor strømmet inn i «offentliggjøring av bestemte innhold» for det velkjente medisinske magasinet «The Lancet». I klartekst: Gates kjøpte også forskere for å støtte oppdragene hans.

Han finansierer også en hær av "uavhengige" faktasjekkere, inkludert Poynter Institute og Gannett, som bruker plattformene sine til å tie kritikere og ærekrenker ubehagelige rapporter som "konspirasjonsteorier" og "desinformasjon". Eksempler her er rapporter om Gates-investeringer i biometriske brikker, vaksine-identifikasjonssystemer, i satellittovervåking og COVID-"vaksinene".

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 785 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015