header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

demokratie 2161890 340

Systemløgnene til regimemarionettene i Stortingspartiet slukes rått av Ola Idiot.

Vi lever i et samfunn der man tror at en er «opplyst», mens man i virkeligheten er indoktrinert.

Myndighetene bestemmer hvilke media som skal ha statsstøtte og hvilke som ikke får finansiering. Dermed legger man til rette for «regimetro» medier.

Vi mottar daglig mengder med skjev-informasjon. Det tegnes et rosenrødt bilde og fakta forties av ikke-vestlig innvandring, om hvordan u-hjelp virker, hvilke kostnader som er forbundet med import av «nye landsmenn», av strømmarkedet (at vi daglig eksporterer strøm til kontinentet), av det «grønne skiftet», av vårt «medlemskap» i EU (gjennom EØS) til tross for to ganger NEI, vår håpløse utenrikspolitikk der man har «smurt» seg plass i sikkerhetsrådet, støtte til terrororganisasjoner i Palestina og ikke minst at de tegner et ensidig fiendebilde der Russland liksom er vår hovedmotstander når det tross alt er NATO som har ekspandert østover.

Si nei til det Davos-styrte stortingspartiet
Det virkelig triste er at indoktrineringen fungerer så godt og at propagandaen er så effektiv at nordmenn hvert fjerde år stemmer på politiske partier, som ikke har ønske om å sette egen befolkning først og fremst. Vi kunne ha vært selvstendig og holdt oss til de avtaler som er knyttet til WTO. Beholdt strømmen vår selv og brukt den som vår komparative fordel i konkurranse med omverden. U-hjelpsbudsjettet kunne ha vært brukt innenlands til infrastruktur og hjelp til våre egne svakeste. Vi kan bruke midler til å gi enhver immigrant 500 000,- hvis man reiser tilbake til sitt hjemland (allikevel lønnsomt). Nå må snart våre udugelige partier forstå at vi velger dem for å ivareta nordmenn og ikke fordi de skal hjelpe «gjeteren fra savannene i Afrika».

Har levd et langt liv der min politikerforakt stadig når nye høyder! Måtte det norske folk snart begynne å bruke hode når de stemmer hvert fjerde år!

Tore Hansen
(Kommentar sakset fra document.no)

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 416 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015