rødvin red pixabay com

Jeg vil gjerne bli infisert med korona. Når jeg om noen dager er frisk igjen, kan jeg gå i en restaurant å spise svinedyr mat som egentlig ikke smaker noe godt, eller gå på pub og drikke smakløst øl til en helvetes overpris.

Jeg kan gå på en fotballkamp hvor mitt lag består av masse utlendinger og ingen fra nærområdet eller byen.

Jeg kan besøke et museum hvor degenerert «kunst» blir vist og deretter gå på en konsert hvor vold, dop-propaganda og sex blir framført av en neger med spastiske bevegelser, hvis det ikke er noen hjernevaskete nordmenn som synger anti-norske tekster.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Jeg kan gå i butikker og kjøpe ting som jeg egentlig ikke trenger og for kroner som jeg egentlig ikke har.

Jeg kan planlegge en svinedyr ferie til et land hvor jeg egentlig ikke interesserer meg for deres kultur, gå på fylla i 14 dager og bli solbrent.

Når jeg reiser med buss, tog, trikk i Norge eller bare går meg en tur kan jeg risikere å bli stukket ned av en muslim eller neger som lever på mine skattepenger.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Jeg har også spart meg for en giftsprøyte hvor profitten går til noen utvalgte milliardærer som trekker i trådene og som egentlig er de som styrer alt.

Ja, slik får jeg min pseudo-frihet tilbake i dette landet som egentlig er så godt som fortapt og kan leve et «normalt» liv.

Skål!

G. Edvardsen
Hamar, 3.1.2022