ny variant

Den farmasøytiske industriens grådighet er umettelig.

For å konsolidere og utvide sin makt, trenger selvfølgelig det globalt aktive og nettverksbaserte korona-regimet stadig nye våpen. Tross alt må forsøkspersonene, altså befolkningen som blir mer og mer opplyste, urolige, desperate og sinte, holdes i sjakk.

Mens omikron for tiden er i ferd med å bli den dominerende korona-varianten på verdensbasis og viser seg å være harmløs, trylles det nå frem en ny variant fra hatten. En ny mutant er oppdaget i Sør-Frankrike. Den heter i utgangspunktet B.1.640.2 og kan også ha sitt opphav i Afrika. Det første dokumenterte tilfellet var det av en person som hadde reist inn i Frankrike fra Kamerun.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Tolv personer skal allerede være smittet. Forskere snakker om en "atypisk" kombinasjon B.1.640.2, med totalt 46 mutasjoner. Ytterligere detaljer om faren og forplantningshastigheten er ennå ikke tilgjengelig. Det er også uklart om WHO vil gi den nye varianten et eget navn fra det greske alfabetet. Pi, Rho og Sigma som er de tre bokstavene etter omicron.

Systemmedia hevder allerede at denne navnløse ondskapen er farligere enn noe annet som har eksistert og det skal vi tro på, men i det lange løp kan selv den frekkeste og best organiserte propagandaen ikke gjøre noe mot sannheten.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Nå som ethvert forkjølelsesvirus kan sekvenseres genetisk, erklæres det en nasjonal krise hver gang det oppdages. Helt ærlig: Løgnenes teater begynner å bli kjedelig.

Morten Lorentzen
Moss, 6.1.2022