header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

stortinget

Satans synagoge; det norske storting. Bilde: Wikimedia commons.

Åpent brev til Erna Solberg, Sylvi Listhaug, Tina Bru m.fl.

Norvald Aasen med ei velfortjent breiside til norske politikere som har ødelagt Norge med å rasere norsk natur med vindmøller, høye strømpriser, masseinnvandring, EU-tilpasning m.m.

Stadig er de som har skapt strømkrisen ute med sine klager og formaner om hva som må gjøres for å redusere folks problemer med strømregningen. Sylvi og Erna kommer strenende ut av et, trolig varmt og behagelig lokale og forteller om handlingslammelse hos regjeringspartiene i strømsaken. Tina Bru vil så gjerne gi oss en tusenlapp for å redde oss fra den kalde ovnskroken. (Doc.no.) Denne tusenlappen som hun vil gi oss er til alt overmål vår egen! Og hvor er Søviknes, han som dypt og hellig forkynte oss hvor bra det var om Norge ble med i ACER, og at dette ikke ville bety nevneverdig for strømprisen. I tillegg kunne vi "glede" oss over at Erna fikk nesten ubemerket meldt landet mitt inn i FNs migrasjonsavtale, og at vi dermed kom inn i en internasjonal avtale som "ikke var bindende". Og dere kjenner alt det andre som ble gjort gjennom 8 år for å kline Norge så langt inn i EU som mulig, for tilslutt å føre til fullt medlemskap i bandittklubben.

Kanskje for å redde seg fra kritikk fra jentungen, Greta Thunberg og co, skulle Norge skaffe strøm til oljeinstallasjonene på sokkelen fra land, og da kunne folket lures videre trill rundt og landet kunne besettes med vindmøller, og folket ville tro at dette var nødvendig og dermed pent holde kjeft! Og vesle Norge ville være den kjente spydspissen som reddet verden fra varme, vind og væte! Det gikk så langt at grunneiere ble bortført fra sin egen eiendom av politiet om en ikke ønsket ødeleggelse av egen eiendom. Snakk om Nord-Korea?
Men nå er det ikke måte på alt dere kan gjøre for å hindre plagene til det folket som dere har forsømt og gitt blaffen i! Nå er det andre enn nordmenn dere er opptatt av og som dere kan ta selfie av sammen med!

La meg bare forsikre dere om at jeg ikke har stemt verken Sp, Ap og for guds skyld ikke SV! Men jeg erfarer, som jeg har gjort så mange ganger før, at når valgene står for døren, da kjøres det med store ord og feite typer i media og av partiene for å få folket til å stemme på stortingspartiet, og de som hører til blant disse. Folket skal dysses i søvn med alt som vakkert er og hvilken lykke vi vil oppleve om vi holder oss til de to unasjonale blokkene, som etter valgene dessuten er helt like. Og stasimedia gjør sitt beste for at partier som har personer og programmer som kunne redde folket fra den iskalde ovnskroken ikke skal få stemmer nok til representasjon. En av media sin metode er ikke å slippe disse partiene til i debatter, der de øvrige krangler så fillene fyker for underholdningens skyld. Når podiene forlates er de alle gode og snille mot hverandre og enige om alt, og klemmene sitter løst som blader om høsten. Folket har de lurt – og det er også meningen, millioner strøs rundt i verden for at fjerne land og riker kan hjelpe politikeradelen inn i FN sine helligste saler! Og der sitter diktatorer og andre "storheter" og kan glede seg over å ha hjulpet den "humanitære" stormakten til en "verdig" plass blant sine egne, og fått med rund hånd som takk for hjelpen.

La meg slutte her, men bare si at jeg er så inderlig lei av å høre dere forteller om hva dere vil gjøre for å lindre folkets plager i høykostlandet Norge. Dere hadde muligheten gjennom 8 år, men ga blaffen og bare tenkte på deres egen status i verdens øyne, mennesker med tanke om å redde det som dere ønsket å bryte ned kunne dere for åpen tv-skjerm støte ut i kulden som nasjonalkonservativ styggedom som ikke hadde plass i deres partier. Og sammenligningen ga dere frysninger av slike som ble sammenlignet med de tyske "nasjonalsosialistene", nazismen! Nasjonalsosialismen er som ordet sier sosialistisk, og dermed tilhører den venstresiden.

Dette var så simple beskyldninger at det burde sendt dette partiet under sperregrensen!
Men de nasjonalkonservative er ingen nazister, nazismen var heller ikke nasjonalistisk, men imperialistisk og sammen med aksemaktene ble den globalistisk. I dagens Norge og i verden hylles et samlet Europa under Tyskland, det som heter EU, et globalistisk verdensrike under aksemaktene var også påtenkt, men de som kjempet for de frie nasjoner og nasjonalstater fikk stoppet dette. Igjen blir globalismen hyllet både i Norge og i mesteparten av den vestlige verden som trolig synes at nasjoner og nasjonalstatene har levd lenge nok
Jo, disse tonene har vi hørt før!

Norvald Aasen
Askvoll, 9.1.2022

(Er nasjonalkonservativ, men tilhører ikke venstresiden og det som tilhører denne.)

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 217 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015